-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trauma sukliudė Kanados čiuožėjams tapti keturių žemynų čempionais (nuotraukos)

Kanados čiuožėjai Tessa Virtue ir Scottas Moiras dėl partnerės traumos buvo priversti pasitraukti iš keturių žemynų dailiojo čiuožimo čempionato Kinijoje. Olimpiniai ir pasaulio čempionai pirmavo po trumposios programos, tačiau šokdami laisvąjį šokį sustojo ir negalėjo tęsti pasirodymo. Auksas atiteko amerikiečiams Meryl Davis ir Charlie White‘ui.
Tessa Virtue ir Scottas Moiras keturių kontinentų čempionate
Tessa Virtue ir Scottas Moiras keturių kontinentų čempionate / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kanados čempionai T.Virtue ir S.Moiras pasirodymą nutraukė po 30 sekundžių šokio. Pora teisėjus informavo, kad tęsti pasirodymo nesugebės. Dar spalį T.Virtue buvo atlikta kelio operacija ir šįssyk mergina taip pat pajuto kairės kojos skausmą. Tai buvo pirmasis čiuožėjų pasirodymas po rezbilitacijos.

„Ši trauma nėra rimta, tiesiog mes nenorėjome rizikuoti. Mūsų laisvasis šokis buvo labai sudėtingas, todėl priėmėme sprendimą trauktis. Kur kas svarbesnis startas mūsų laukia pasaulio čempionate, kuriame sieksime apginti čempionų titulą“, – sakė S.Moiras.

Keturių žemynų nugalėtojais po dvejų metų pertraukos tapo amerikiečiai M.Davis ir Ch.White‘as. Jie po trumposios programos užėmė antrą vietą.

„Aš tiksliai nežinau, kas nutiko pagrindiniams mūsų konkurentams, tačiau mūsų pora apie tai nemąstė. Mes rūpinomės tik savo pasirodymu ir esame tikri, kad nusipelnėme čempionų vardų. Šis sezonas mums kol kas klostosi puikiai ir su nekantrumu lauksime planetos pirmenybių“, – teigė Meryl Davis.

Sidabro medaliai atiteko kitai Amerikos porai Maiai ir Alexui Shibutani, o bronza kanadiečiams Vanessai Crone ir Paului Poirier. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius