-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sartų 2012“ naujove turėjusių tapti šunų kinkinių lenktynių – nebus

Į Dusetas susirinkę šventės „Sartai 2012“ organizacinio komiteto nariai ir varžybų organizatoriai nemažai diskutavo apie tai, kaip svetingiau sutikti žiūrovus ir dar labiau pasirūpinti lenktyniniais žirgais, nes šaltis varžybų dieną, pasak sinoptikų, bus nemenkas.
Šunų kinkinių lenktynės
Šunų kinkinių lenktynės / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Sartai

Varžybų organizacinio komiteto nariai, ypač veterinarijos specialistai, palaikė Sartų žirgyno direktoriaus Edgaro Jenino iniciatyvą arklidėse papildomai įrengti šildomo vandens talpas. Žirgų augintojai ir vadeliotojai pasirūpins specialiais apklotais žirgams. Po veterinarijos specialistų ir lenktynių teisėjų vykdytos arklidžių apžiūros konstatuota, jog žirgams sudarytos geros sąlygos.

Organizacinio komiteto nariai svarstė ir didesnės atidos bei pagalbos priemones į lenktynes atvykstantiems žmonėms. Šiemet bus sukrauta ir liepsnos daugiau laužų, šildysiančių sužvarbėlius, daugiau prekybininkų siūlys karštos arbatos, kavos ir kitų karštų gėrimų, su varžybų saugos tarnybomis aptarti ir pagalbos pernelyg „įšilusiems“ žiūrovams klausimai.

Pasak Zarasų savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo Algimanto Cibulsko, didesni šalčiai Sartų žiūrovams ne naujiena.

„Parengta labai plati šventės programa. Žiūrovai tikrai turės galimybę sušilti šokdami pagal daugybės kaimo kapelų muziką ar besismagindami organizatorių paruoštose pramogose. Lietuvoje tikra žiema, bet jei žiūrovai pasirūpins šilta apranga, avalyne, o svarbiausia – gera nuotaika, šalta tikrai nebus“, – sakė A.Cibulskas.

Dėl neįvyksiančių šunų kinkinių lenktynių organizatoriai kaltina spaudą

Ketinančius atvykti į tradicines žirgų lenktynes „Sartai 2012“ suintrigavo pirmą kartą didžiulio renginio Dusetų hipodrome programą turėjusios paįvairinti šunų kinkinių Didžiojo prizo lenktynės.

Deja, po to, kai laikraštyje „Ūkininko patarėjas“ ir kai kuriose kitose žiniasklaidos priemonėse buvo paskelbta dezinformacija apie Sartų šventės atšaukimą, šių varžybų dalyviai į Sartus nebeatvyks. Pasak „TopDogz“ klubo vadovo Laimono Daujoto, šunų augintojai, išgirdę žinią, kad šventė neįvyks, pakeitė savo savaitgalio planus.

Kai paaiškėjo, kad „Ūkininko patarėjas“ paskleidė melą, ką nors pakeisti jau buvo per vėlu. Šunų kinkinių lenktynių paklausa, ypač savaitgaliais, šiuo metu itin didelė. Todėl netenka stebėtis, kad kai kurie žmonės priėmė klientų užsakymus savaitgalio pramogoms, kiti tiesiog nutarė ilsėtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius