-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-04-15 10 val.
Dangira Šimašiutė ir jos gamintas daržovių kuskusas

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: lengvas daržovių kuskusas

Dangira Šimašiutė ir jos virta kreminė grybų sriuba

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: kreminė grybų sriuba

Dangira Šimašiutė ir jos keptos madlenos su lašiša

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: nesaldžios madlenos su lašiša

Dangira Šimašiutė ir jos keptas mielinis suktinis bei spanguolių kisielius

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: mielinis suktinis su uogiene ir spanguolių kisieliumi

Dangira Šimašiutė ir jos kepti pyragėliai

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: šokoladiniai-migdoliniai karališki pyragėliai

Dangira Šimašiutė ir jos virta sriuba

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: tiršta sriuba iš Toskanos „ribollita“

Dangira Šimašiutė ir jos gamintas vyniotinis

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: šokoladinis maskarponės vyniotinis

Dangira Šimašiutė ir jos kepti blynai

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: moliūgų ir bulvių blynai

Dangira Šimašiutė ir jos kepta „socca“

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: avinžirnių miltų paplotis „socca“ su priedais

Užsisakykite 15min naujienlaiškius