2 už 1 kainą. Vieną prenumeratą perkate, antrą dovanojate!
Prenumeruoti

Edgaras Ulanovas Visos temos

Edgaras Ulanovas Edgaras Ulanovas

Edgaras Ulanovas (g. 1992 m. sausio 7 d. Kaune) – profesionalus Lietuvos krepšininkas, žaidžiantis puolėjo pozicijoje, ūgis – 198 cm.

Pirmasis jo klubas galėjo būti Vilniaus „Perlas“, jis buvo pirmasis siūlęs sutartį kauniečiui. Tačiau E.Ulanovas pats paprašė agento pasiklausti, kodėl jam kontrakto nesiūlo Kauno „Žalgiris“. Šiame klube jis rungtyniauja nuo 2014 m.

Mėgstamiausias jo krepšininkas – Kobe Bryantas, mėgstamiausi lengvieji puolėjai: Chuckas Eidsonas, Pate'as Mickealas ir Tyleris Honeycuttas.

E.Ulanovas mėgsta išbandyti įvairias sporto šakas – žaidžia futbolą, skvošą, dartsus.

E.Ulanovas – apie komandos nuotaikas, Milano klubą ir „Žalgirį“ papildžiusį naujoką

E.Ulanovas – apie komandos nuotaikas, Milano klubą ir „Žalgirį“ papildžiusį naujoką

Sirgalių plakamas Edgaras Ulanovas: „Aš esu pats didžiausias savo kritikas“

Sirgalių plakamas Edgaras Ulanovas: „Aš esu pats didžiausias savo kritikas“

PIKENROLAS: į Luką atsigręžęs „Žalgiris“, kova dėl Vilniaus ir kosminis Sabas 01:10:18

PIKENROLAS: į Luką atsigręžęs „Žalgiris“, kova dėl Vilniaus ir kosminis Sabas

Nėštumą įamžinusi G.Ulanovė – apie stereotipus: „Moterys mano, kad vyras krepšininkas – trofėjus“

Nėštumą įamžinusi G.Ulanovė – apie stereotipus: „Moterys mano, kad vyras krepšininkas – trofėjus“

Vienam aukštaūgiui – 8, kitam – 2: pažymiai „Žalgirio“ žaidėjams ir treneriui

Vienam aukštaūgiui – 8, kitam – 2: pažymiai „Žalgirio“ žaidėjams ir treneriui

Pagausės „Žalgirio“ kapitono Edgaro Ulanovo šeima: žmona Gabija laukiasi antro vaiko

Pagausės „Žalgirio“ kapitono Edgaro Ulanovo šeima: žmona Gabija laukiasi antro vaiko

„Žalgirio“ žingsnio į priekį pasigendantis E.Ulanovas: „Sudėtingas sezonas“

„Žalgirio“ žingsnio į priekį pasigendantis E.Ulanovas: „Sudėtingas sezonas“

D.Giedraitį pagyręs E.Ulanovas: „Real“ parodė mūsų trūkumus“

D.Giedraitį pagyręs E.Ulanovas: „Real“ parodė mūsų trūkumus“

Be kapitono ir R.Šmito žaidęs „Žalgiris“ išsklaidė V.Šeškaus magiją

Be kapitono ir R.Šmito žaidęs „Žalgiris“ išsklaidė V.Šeškaus magiją

Parašykite atsiliepimą apie 15min