2 už 1 kainą. Vieną prenumeratą perkate, antrą dovanojate!
Prenumeruoti

Ignas Staškevičius Visos temos

Ignas Staškevičius Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Ignas Staškevičius

Ignas Staškevičius – (g. 1970 m. gegužės 7 d. Vilniuje) – lietuvių autorius, vadybininkas, vienas koncerno „VP Grupė“ akcininkų.

Verslininkas Ignas Staškevičius skiriasi su žmona psichoterapeute Ivona Staškevičiene

Verslininkas Ignas Staškevičius skiriasi su žmona psichoterapeute Ivona Staškevičiene

Festivalio „Open books“ pokalbiuose apie literatūrą karo akivaizdoje: S.Aleksijevič, K.Sabaliauskaitė, S.Žadanas

Festivalio „Open books“ pokalbiuose apie literatūrą karo akivaizdoje: S.Aleksijevič, K.Sabaliauskaitė, S.Žadanas

I.Staškevičius: „Aš nelinkęs nusivilti nei žmonėmis, nei knygomis, bet linkęs nusivilti savimi“ Interviu

I.Staškevičius: „Aš nelinkęs nusivilti nei žmonėmis, nei knygomis, bet linkęs nusivilti savimi“

„Gyvenimo knygos“. I.Staškevičius – apie namų biblioteką, svarbias knygas ir buvimą pokalbininku 07:36

„Gyvenimo knygos“. I.Staškevičius – apie namų biblioteką, svarbias knygas ir buvimą pokalbininku

Pokalbiai nekasdienėmis temomis: nauja I.Staškevičiaus knyga „Pasaulis jų akimis“

Pokalbiai nekasdienėmis temomis: nauja I.Staškevičiaus knyga „Pasaulis jų akimis“

Igno Staškevičiaus knygoje „Gyvenimas jų žodžiais“ – Lietuvai nusipelniusių žmonių išmintis

Igno Staškevičiaus knygoje „Gyvenimas jų žodžiais“ – Lietuvai nusipelniusių žmonių išmintis

Alisa Miniotaitė: Kas už to?

Alisa Miniotaitė: Kas už to?

I.Staškevičiaus interviu su R.Vanagaite: „Kodėl nepaprašius, kad mane palaidotų masinėje kapavietėje?“ Tik prenumeratoriams

I.Staškevičiaus interviu su R.Vanagaite: „Kodėl nepaprašius, kad mane palaidotų masinėje kapavietėje?“

Igno Staškevičiaus interviu su Christophu Dieckmannu: „Kolektyvinė kaltė egzistuoja“ Tik prenumeratoriams Interviu

Igno Staškevičiaus interviu su Christophu Dieckmannu: „Kolektyvinė kaltė egzistuoja“

Parašykite atsiliepimą apie 15min