Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Mamų unija“

Visos temos
„Mamų unija“ „Mamų unija“

„Mamų unija“ – tai paramos ir labdaros fondas, kuris rūpinasi kiekvienu Lietuvos vaiku, susirgusiu onkologine liga.

2008 m. fondą įsteigė fotomenininkė Eglė Mėlinauskienė ir žurnalistė Rūta Mikelkevičiūtė. Šiuo metu Eglė yra fondo vadovė. Prie veiklos jungiasi ir būrys savanorių. 

Auksinio kaspino mėnuo

Kartu dėl vėžiu sergančių vaikų: „Mamų unija“ kviečia nepraleisti auksinio kaspino mėnesio renginių ir susitelkti paramai

Tinklalaidės „Vyrai neKalba“ svečiai - Mindaugas Vidugiris ir Darius Čepulis

Mindaugas Vidugiris: „Bendravimas su vaikais turėtų būti natūrali kasdienybės dalis“

IMG_2455

Mindaugas Vidugiris: „Bendravimas su vaikais turėtų būti natūrali kasdienybės dalis“

Tinklalaidės „Vyrai neKalba“ svečiai

Egmontas Bžeskas: „Kai sukūriau šeimą, šou verslas man tapo svetimas“

Tinklalaidės „Vyrai neKalba“ pašnekovai – aktorius ir režisierius Ramūnas Rudokas bei verslininkas Artūras Rimkus.

4 vaikų tėtis Ramūnas Rudokas prisipažino: „Mano charakteris šeimoje tikrai yra ne pasaka ir ne gėlytė“

MicrosoftTeams-image (1)

4 vaikų tėtis Ramūnas Rudokas: „Su kiekvieno vaiko atsiradimu aš vis jaunėju“

Tinklalaidės „Vyrai neKalba“ svečiai – Justinas Jankevičius ir autistiškus sūnus auginantis Giedrius

Justinas Jankevičius: „Tėvai man dovanojo fantastišką vaikystę“

„Mamų unija“ jau 15 metų globoja vėžiu sergančius vaikus ir jų šeimas

Vaiko dienai skirta akcija „Paskambink man šiandien“ – emocinei vėžiu sergančių vaikų paramai

Tinklalaidės „Vyrai neKalba“ svečiai Jogaila Morkūnas ir Kęstutis Vinciūnas

Jogaila Morkūnas: „Jis buvo kultūringas žmogus, tiek ir tegaliu pasakyti apie savo tėvą“