15min be reklamos

Marija Simona Šimulynaitė Visos temos

Marija Simona Šimulynaitė Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Balerina

Marija Simona Šimulynaitė – choreografė, baleto šokėja. Dirba su „Baltijos baleto grupe“ (BBG).

Marija Simona Šimulynaitė – apie vyrą, kurį teko išlaikyti: „Jis klausdavo, kur mano 20 eurų?“

Marija Simona Šimulynaitė – apie vyrą, kurį teko išlaikyti: „Jis klausdavo, kur mano 20 eurų?“

Premjerai besiruošianti M.S.Šimulynaitė atsidūrė ligoninėje: „Kūnas tokių sąlygų nepakėlė“

Premjerai besiruošianti M.S.Šimulynaitė atsidūrė ligoninėje: „Kūnas tokių sąlygų nepakėlė“

E.Jennings euroviziniame pasirodyme talkina baleto šokėjai: žvilgsnis į užkulisius

E.Jennings euroviziniame pasirodyme talkina baleto šokėjai: žvilgsnis į užkulisius

Buvusi balerina Marija Simona apie senąją baleto sistemą: priekaištai dėl smulkmenų, kyšininkavimas

Buvusi balerina Marija Simona apie senąją baleto sistemą: priekaištai dėl smulkmenų, kyšininkavimas

Choreografė M.S.Šimulynaitė: dėl pandemijos „Vaivos juosta“ tapo sudėtingiausiu iš visų mano kurtų pastatymų

Choreografė M.S.Šimulynaitė: dėl pandemijos „Vaivos juosta“ tapo sudėtingiausiu iš visų mano kurtų pastatymų

Verslo vagystė ir manipuliacijos: kaip tai vyksta ir ką daryti? Asmeninė istorija 19:09

Verslo vagystė ir manipuliacijos: kaip tai vyksta ir ką daryti? Asmeninė istorija

„Loftas Fest“ meno scenoje – Bjork muzika ir „Baltijos baleto teatras“

„Loftas Fest“ meno scenoje – Bjork muzika ir „Baltijos baleto teatras“

Parašykite atsiliepimą apie 15min