Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paelija

Visos temos
Paelija Paelija

Paelija (Paella) – ispanų nacionalinis patiekalas. Į patiekalo sudėtį įeina ryžiai ir jūros gėrybės.

Plovas

Savaitgaliui – ryžių patiekalas: nuo greitukų iš Azijos iki kreminio rizoto

Apvalūs ryžiai su įvairiomis daržovėmis ir kiaušiniu

Skaniam savaitgaliui – 15 idėjų, ką naujo ir lengvo pagaminti iš ryžių

Ryžiai

Ryžių rūšių gidas: kaip teisingai išrinkti, virti ir ką skanaus gaminti?

Maistas ar miestas

Testas: Europos miestas ar Europos maistas?

„Paella“ su jūros gėrybėmis ir vištiena

Pasaulis lėkštėje: Ispanijos pasididžiavimas – paelija, jos variantas su vištiena

Ispaniška paelija su jūros gėrybėmis

„O ką skanaus“ receptas: ispaniška paelija su jūros gėrybėmis

Nida Degutienė ir jos ruošta paelija

Nidos receptas. Skanioji paelija: ingredientai, patarimai ir variantas su vištiena

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Paelja ar rizotas? Panašumai ir skirtumai. Ir šiltos aštuonkojų salotos su artišokais

Paelja su grybais, cukinija ir pupelėmis

Paelja su grybais, cukinija ir pupelėmis

Užsisakykite 15min naujienlaiškius