Pievinis kalviukas – kielinių šeimos nedidelis kalviukų genties paukštis, paplitęs didžiojoje šiaurinės Europos ir Azijos dalyje. Gyvena atviruose plotuose. Lizdą įsirengia ant žemės. Minta daugiausia vabzdžiais ir kai kuriomis sėklomis.
Pievinis kalviukas – kielinių šeimos nedidelis kalviukų genties paukštis, paplitęs didžiojoje šiaurinės Europos ir Azijos dalyje. Gyvena atviruose plotuose. Lizdą įsirengia ant žemės. Minta daugiausia vabzdžiais ir kai kuriomis sėklomis.
15MIN Grupė
15min prenumerata sėkmingai aktyvuota!
Mėgaukitės visu 15min turiniu 15 dienų NEMOKAMAI.
