15min be reklamos

Šokiai Visos temos

Visos naujienos, reportažai ir komentarai apie Šokiai, publikuoti portale 15min.lt
Šeštadienį vyks Lietuvos breiko ir hiphopo čempionatas

Šeštadienį vyks Lietuvos breiko ir hiphopo čempionatas

„Žalgirio“ šokėjų choreografė D.Gandrimė – apie pagundas: „Merginos į krepšininkus nesižvalgo“

„Žalgirio“ šokėjų choreografė D.Gandrimė – apie pagundas: „Merginos į krepšininkus nesižvalgo“

Ironvytas – apie jautriausią „Tangomanų“ akimirką: „Kai moteris verkia, man ima kilti emocijos“

Ironvytas – apie jautriausią „Tangomanų“ akimirką: „Kai moteris verkia, man ima kilti emocijos“

Vilniuje – šiltas „Tangomanų“ susitikimas: šokėjams iš Argentinos lietuviai įteikė šakočių ir gėlių

Vilniuje – šiltas „Tangomanų“ susitikimas: šokėjams iš Argentinos lietuviai įteikė šakočių ir gėlių

Dovydas Laukys susipažino su savo partnerės Candelos mama: moteris pasakė, ką mano apie porą

Dovydas Laukys susipažino su savo partnerės Candelos mama: moteris pasakė, ką mano apie porą

„Baltos drobulės“ įkvėpto šokio-filmo autorius T.Baužas: „Žiūrovą nustebinti vis sunkiau“

„Baltos drobulės“ įkvėpto šokio-filmo autorius T.Baužas: „Žiūrovą nustebinti vis sunkiau“

Pasikeitusios „Tangomanų“ taisyklės Ironvytui tapo iššūkiu: teko šokti su kita partnere

Pasikeitusios „Tangomanų“ taisyklės Ironvytui tapo iššūkiu: teko šokti su kita partnere

Lietuvoje – Inetos Stasiulytės ir Ironvyto šokių partnerių tango pasirodymas

Lietuvoje – Inetos Stasiulytės ir Ironvyto šokių partnerių tango pasirodymas

Gastroles Lietuvoje pradeda Poznanės šiuolaikinio šokio artistai

Gastroles Lietuvoje pradeda Poznanės šiuolaikinio šokio artistai

Parašykite atsiliepimą apie 15min