15min be reklamos

Tomas Vytautas Raskevičius Visos temos

Tomas Vytautas Raskevičius Tomas Vytautas Raskevičius

Tomas Vytautas Raskevičius – 2018–2020 m. buvo Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos skyriaus vedėjas, nuo 2019 m. Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys. Kartu su Laisvės partija pateko į 2020–2024 Seimą.

2023 metais Laisvės partijos deleguotas rinkimuose į Vilniaus merus.

Naktimis iš klubų už mokesčių mokėtojų lėšas važinėję T.V.Raskevičius ir V.Mitalas grąžina pinigus

Naktimis iš klubų už mokesčių mokėtojų lėšas važinėję T.V.Raskevičius ir V.Mitalas grąžina pinigus

T.V.Raskevičius neabejoja, kad prezidentas pritars civilinės sąjungos įstatymo projektui

T.V.Raskevičius neabejoja, kad prezidentas pritars civilinės sąjungos įstatymo projektui

53 „pažeidžiamų“ Seimo narių sąrašas: kas jie ir kokios gali būti jų nuodėmės?

53 „pažeidžiamų“ Seimo narių sąrašas: kas jie ir kokios gali būti jų nuodėmės?

T.V.Raskevičius kritikuoja Vyriausybę, atsisakančią išimties dėl migrantų apgręžimo

T.V.Raskevičius kritikuoja Vyriausybę, atsisakančią išimties dėl migrantų apgręžimo

D.Šakalienė patvirtino, kad P.Gražulis už ją kartą balsavo, bet ji ištaisė rezultatą

D.Šakalienė patvirtino, kad P.Gražulis už ją kartą balsavo, bet ji ištaisė rezultatą

T.V.Raskevičius: „Man labai apmaudu, kad buvo sukurtas precedentas abejoti dėl visos partijos reputacijos“ 02:27

T.V.Raskevičius: „Man labai apmaudu, kad buvo sukurtas precedentas abejoti dėl visos partijos reputacijos“

T.V.Raskevičius: A.Belickaitė turi prisiimti atsakomybę ir pasitraukti

T.V.Raskevičius: A.Belickaitė turi prisiimti atsakomybę ir pasitraukti

Parlamentarai tikslins tvarką dėl religinių bendrijų pripažinimo

Parlamentarai tikslins tvarką dėl religinių bendrijų pripažinimo

T.V.Raskevičius: esu gavęs informacijos, kad P.Gražulio balsavimas už kitą žmogų yra ne pirmas kartas 01:33

T.V.Raskevičius: esu gavęs informacijos, kad P.Gražulio balsavimas už kitą žmogų yra ne pirmas kartas

Parašykite atsiliepimą apie 15min