-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnieška ir Andrius Dobrovolskiai: paskui žmoną – su fotoaparatu

Niekam nėra paslaptis, kad buvusi realybės šou „Baras“ dalyvė Agnieška Dobrovolska (30) pasinėrė ne į televizijos, o į renginių organizavimo verslą.
Foto naujienai: Agnieška ir Andrius Dobrovolskiai: paskui žmoną – su fotoaparatu
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Verslas
Niekam nėra paslaptis, kad buvusi realybės šou „Baras“ dalyvė Agnieška Dobrovolska (30) pasinėrė ne į televizijos, o į renginių organizavimo verslą. Kiek keisčiau, kad žmonos pėdomis pasekė ir teisininko išsilavinimą turintis sutuoktinis Andrius (28). Tuo metu, kai Agnieška su kolege rūpinosi organinės kosmetikos parduotuvės „Fresh Line“ atidarymu, vyras aplink jas ir svečius bėgiojo su fotoaparatu. „Andrius nedirba, tikrai, jis nė negalėtų, – juokiasi Agnieška. – Jau keleri metai žavisi fotografija. Visai neseniai nusipirko profesionalams skirtą fotoaparatą, taigi nusprendė išmėginti.“ Fotografija – didžiulė Andriaus aistra. Vyriškis mielai įamžina ir svarbiausius šeimos įvykius, ir keliones, ir gamtos vaizdus.
„Mūsų namus puošia Andriaus darytos nuotraukos. Jis labai mėgsta fotografuoti Vilnių ir, žinau, svajoja surengti sostinės nuotraukų parodą“, – vyro paslaptis išduoda Agnieška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius