-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistė Pilvelytė: vardo dar nėra

„Viskas gerai, susitvarkome. Svarbiausia - vaikutis sveikas, daug valgo, pieno netrūksta", - rodos, tik mamoms suprantamais džiaugsmais dalijasi prieš kelias dienas namo su dukrele grįžusi dainininkė Aistė Pilvelytė (30).
Foto naujienai: Aistė Pilvelytė: vardo dar nėra
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

„Viskas gerai, susitvarkome. Svarbiausia - vaikutis sveikas, daug valgo, pieno netrūksta", - rodos, tik mamoms suprantamais džiaugsmais dalijasi prieš kelias dienas namo su dukrele grįžusi dainininkė Aistė Pilvelytė (30). Ar labai trūksta miego ir poilsio? Aistė nesigina: taip, juk naktimis tenka keltis tris keturis kartus. „Taip gyvena visos mamos. Bet viskas praeina ir turi gražią pabaigą", - šypteli. Prieš savaitę gimusi mergaitė vardo kol kas neturi. „Pažiūrėsime, kaip elgiasi, koks jos charakteris. Buvau keletą išrinkusi, bet žiūrint į ją man atrodo, kad tie vardai visiškai netinka. Manau, vardas ateis savaime - niekur neskubame, ramiai galvojame", - sako Aistė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius