Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Ala Pugačiova – paskutinis koncertas

Foto naujienai: Ala Pugačiova – paskutinis koncertas
zmones24.lt / Foto naujienai: Ala Pugačiova – paskutinis koncertas
Šaltinis: 15min
0
A A

2010 m. vasario 16 d. „Utenos pramogų arenoje" įvyks paskutinis Alos Pugačiovos (Алла Пугачева) koncertas Lietuvoje.

Daugiau 15min Vardai naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

2010 m. vasario 16 d. „Utenos pramogų arenoje" įvyks paskutinis Alos Pugačiovos (Алла Пугачева) koncertas Lietuvoje. Rusijos estrados primadona pasaulinio atsisveikinimo koncertinio turo metu surengs grandiozinį šou, paskutinį kartą dovanodama sostinei savo gražiausias ir laiko patikrintas dainas.


2009 m. kovo 5 d. per specialiai surengtą spaudos konferenciją centrinėje Maskvos agentūroje „RIA Novosti", atlikėja pareiškė, kad paliks sceną 2010 m. po jubiliejinio pasaulinio koncertinio turo. „Atsisveikindama nebučiuosiu scenos, tiesiog baigsiu koncertinę veiklą kaip dainininkė", - pasakė Ala.

2010 m. vasario 16 d. Ala Pugačiova paskutinį kartą atliks visas gražiausias savo dainas Lietuvoje. Į „Utenos Pramogų areną" specialiai primadonos koncertui bus atgabentos unikalios dekoracijos, garso ir apšvietimo technika grandioziniam atsisveikinimo koncertui "Sapnai apie meilę (Сны о любви)".

Apie ryškiausią populiarios muzikos žvaigždę Rusija pirma karta išgirdo, kai 16-metė Ala įrašė pirmąją savo dainą „Robot" (Robotas) valstybinėje radijo stoties studijoje. Jau netrukus jos švarus mecosopranas skambėjo visoje TSSR erdvėje. 1975 metais didžiausiame Rytų Europos festivalyje „Golden Orpheus Award" (Bulgarija) atlikėja užėmė pirmą vietą, pradėdama savo pasaulinę muzikinę karjerą. Jos laimėjimas 1978 m. Lenkijos festivalyje „Sopot International Song Festival" atliekant  dainą „Vsio mogut koroli" (Karaliai viską gali) dar labiau sustiprino pozicijas einant muzikos olimpo link. Jau daugiau nei 30 metų Ala Pugačiova visame pasaulyje žinoma kaip žymiausia Rusijos populiariosios muzikos atstovė, išleidusi garso ir vaizdo plokšteles visame pasaulyje, kurių pardavimai viršijo 250 milijonų kopijų. Ala Pugačiova gavo visus įmanomus valstybinius TSSR/Rusijos apdovanojimus už kultūrinį indėlį.

Asmeninis Alos Pugačiovos gyvenimas pastoviai kelia spaudos susidomėjimą, o jos nuotraukos jau keturis dešimtmečius žiba viso pasaulio spaudoje. Pirmasis dainininkės vyras buvo lietuvis Mykolas Orbakas. Su juo atlikėja susilaukė dukters Kristinos, dabar žinomos dainininkės ir aktorės. Antroji atlikėjos santuoka įvyko 1976 m. su Aleksandru Stefanovičiumi (garsus Rusijos kino režisierius), bet praėjus 4 metams jie išsiskyrė. Sekantis Alos vyras (1985 - 1993 m.) - žinomas TSSR prodiuseris Jevgenijus Boldinas. 1994 m. dar vienas pasikeitimas asmeniniame gyvenime - skandalingiausia žvaigždės santuoka su Filipu Kirkorovu, kuri tęsėsi iki 2005 m. Dabartinis jos gyvenimo partneris - humoristas Maksimas Galkinas.


Diskografija:

1976 - Zolotoy Orfey 76

1977 - Zerkalo Dushi

1979 - Arlekino i drugiye

1980 - Podnimis' nad suetoy

1980 - To li yeshche budet...

1982 - Kak trevozhen etot put'

1985 - Akh, kak hochet'sya zhyt'

1985 - Watch Out

1986 - Schastya v lichnoy zhyzni!

1986 - Prishla i govoryu

1990 - Alla

1991 - Rozhdestvenskiye vstrechi 1990

1992 - Rozhdestvenskiye vstrechi 1991

1995 - Ne delayte mne bol'no, dzhentel'meny

1998 - Da!

2001 - Rechnoy paromshchik

2002 - A byl li mal'chik?

2003 - Zhyvi spokoyno, strana

2008 - Priglasheniye na zakat


Filmai:

1978 - Zhenshchina, kotoraya poet

1981 - Lyubovyu za lyubov'

1984 - Vstrechi s Alloy Pugachevoy

1985 - Prishla i govoryu

1985 - Sezon chudes

1989-2002 - Rozhdestvenskie vstrechi

1995 - Zhdi i pomni menya

2003 - Za dvumya zaytsami

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Temos: 1 Ala Pugačiova
Parašykite atsiliepimą apie VARDAI rubriką