-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnui Valinskui teks saugotis nuo teroro

Vis labiau artėjant didžiajai dienai – nuotaikingai, iškilmingai „Auksinių svogūnų 2008” apdovanojimų ceremonijai, jos užkulisiuose netyla aistros.
Foto naujienai: Arūnui Valinskui teks saugotis nuo teroro
Foto naujienai: Arūnui Valinskui teks saugotis nuo teroro / zmones24.lt
Vis labiau artėjant didžiajai dienai – nuotaikingai, iškilmingai „Auksinių svogūnų 2008” apdovanojimų ceremonijai, jos užkulisiuose netyla aistros. Tačiau tikrai ne visos jos kelia šypseną. „Prieš keletą dienų gavome laišką iš vienos garsiausių šalies aiškiaregių. Ji reiškia susirūpinimą ir perspėja, kad matė bauginančią viziją. Aiškiaregė teigia mačiusi, kad per „Auksinių svogūnų“ ceremoniją iškils pavojus vienam iš jos vedėjų. „Kažkas gali į jūsų gyvybes kėsintis ginklu!”, perspėja ji savo laiške ceremonijos organizatorius ir vedėjus”, − pasakoja Arūnas Valinskas. Kol kas A. Valinskas ir V. Šapranauskas, „Auksinių svogūnų“ ceremonijos vedėjai, į pranašės įspėjimą reaguoja kaip į dar vieną artėjančios šventės pokštą, tačiau tikina, kad renginyje bus imtasi visų įmanomų saugumą garantuosiančių priemonių, nes neatmetama ir pati blogiausia versija – kad kažkam iš Lietuvos galingųjų šventės rengėjai „užmynė ant nuospaudos“. Šiemet „Auksinių svogūnų“ apdovanojimus kartu su V. Šapranausku ir A.Valinsku teiks ir Giedrė Rusytė, tačiau jos nuomonės apie bauginančią pranašystę sužinoti nepavyko, nes šiuo metu gražuolė lankosi Jungtinėse Valstijose ir sugrįš į Lietuvą prieš pat renginį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius