-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arvydo Gaičiūno sūnui lengviau gulėti ant kardo nei keletą minučių ramiai sėdėti

Atsigulama ant trijų kardų, du jų patraukiami ir liekama pleventi, dar kitaip - levituoti ant vieno kardo ore. Tai gan sudėtingas triukas, kurį dar būdamas trijų metukų atliko garsiojo Lietuvos mago Arvydo Gaičiūno sūnus.
Foto naujienai: Arvydo Gaičiūno sūnui lengviau gulėti ant kardo nei keletą minučių ramiai sėdėti
TV3 nuotr. / zmones24.lt

Atsigulama ant trijų kardų, du jų patraukiami ir liekama pleventi, dar kitaip - levituoti ant vieno kardo ore. Tai gan sudėtingas triukas, kurį dar būdamas trijų metukų atliko garsiojo Lietuvos mago Arvydo Gaičiūno sūnus. Mažajam Arvydukui, pasirodo, kur kas sunkiau išsėdėti nejudant dešimt minučių, kad galėtų kartu su tėčiu ir teta Diana atlikti magų vakarienės numerį, kurį jau lapkričio 3 dieną TV3 žiūrovai išvys pirmojoje „DiArchy kodas" laidoje.

Kad berniukas domisi magija, Arvydas, jo žmona Aurelija ir sesuo Diana pastebėjo prieš ketverius metus. „Mažasis Arvydas pradėjo kopijuoti brolio ir mano elgesį scenoje, kartoti judesius. Po pasirodymų dažnai pats užlipdavo į sceną, imdavo magijos rekvizitus ir atlikdavo savo triukus", - prisimena vakar septintąjį gimtadienį šventusio berniuko teta Diana. Vėliau jis, patariamas tėvo, išmoko ir keletą paprastesnių fokusų, kuriuos jau galima atlikti šalia žiūrovų, jiems stebint iš arti.

Pats Arvydas skatina sūnaus domėjimąsi triukais ir burtais - po senelio ir tėčio, Arvydas jaunesnysis - jau trečioji Gaičiūnų karta, užburta magijos ir iliuzijos pasaulio. Vis dėlto, kai kurių triukų Arvydas  tikslingai nerodo sūnui ir stengiasi, kad juos atliekant jo šalia nebūtų. Pavyzdžiui, numerio, kurio metu garsųjį šalies magą pervažiuoja plentvolis ir kurį netrukus laidoje „DiArchy kodas" išvys žiūrovai, mažajam Arvydui tėvas ir teta greičiausiai nerodys, nes tai - iš tiesų labai pavojingas triukas, reikalaujantis specialaus ir ilgo pasiruošimo.

Diana sako, kad brolio sūnus jau priprato būti scenoje - dažnai pasirodo gerbėjams su savo teta ir tėčiu. Štai ir praėjusį pirmadienį, filmuojant pirmąją „DiArchy kodas" laidą, septynmetis iš niekur atsirado ant stalo, ant kurio Arvydas ir Diana „vaišinosi" magiška vakariene - rijo ugnį, ragavo aštriais daiktais „pagardinto" vyno. Kad šis triukas pavyktų, Arvydas jaunesnysis turėjo ne vieną minutę sėdėti nejudėdamas - tai, pasak Dianos, sūnėnui nėra lengva, nes jis - labai judrus vaikas.

Kad energijos ką tik pirmą klasę pradėjusiam lankyti Arvydui netrūksta, liudija ir jo kiti pomėgiai. Jis nuo trijų metukų intensyviai sportuoja - lanko karate treniruotes. Nepaisant guvaus būdo, berniukas jau porą metų domisi ir mokosi anglų kalbos, šiuo metu iš mokykloje dėstomų disciplinų jį labai traukia matematika. Mokykloje mažajam magui nepavyksta išvengti klasiokų dėmesio dėl garsaus tėčio ir tetos bei prašymų parodyti keletą triukų.

„Sūnus visada griežtai pasako, kad tai - paslaptis ir mokykloje pertraukų metu savo žinių ir įgūdžių nedemonstruoja", - pasakoja septynmečio mama Aurelija. Ne kartą visa Lietuva stebėjo kaip ji jaudinasi dėl savo vyro atliekamų gyvybei pavojingų triukų, tačiau kol sūnus dar tik mokosi ir nesiima ypač sudėtingų numerių, jo mama sako esanti rami. „Visada sakau, kad Arvydukas turi pati geriausią trenerį ir mokytoją", - apie savo vyrą išdidžiai sako moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius