-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlantos ir Donato sušių dvikova

Dainininkę Eleną Puidokaitę-Atlantą (28) su draugu teisininku Donatu Kisieliumi (27) neseniai užtikome sostinės japonų restorane „Tokyo", kuriame jie, pagelbstint meistrui, mokėsi gaminti sušius.
Foto naujienai: Atlantos ir Donato sušių dvikova
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Dainininkę Eleną Puidokaitę-Atlantą (28) su draugu teisininku Donatu Kisieliumi (27) neseniai užtikome sostinės japonų restorane „Tokyo", kuriame jie, pagelbstint meistrui, mokėsi gaminti sušius.

Dainininkė Atlanta „Privatu!" prisipažino esanti sušių gerbėja ir šį patiekalą valganti bent kartą per savaitę. Ne mažiau už ją sušius mėgsta ir jos širdies draugas teisininkas D. Kisielius. Tačiau namuose pora šio patiekalo dar negamino - iki šiol sušiais mėgavosi restorane ar svečiuose pas draugus. „Jeigu galima taip pasakyti, sušiai dabar yra „ant bangos". Bent jau mūsų bičiulių rengiami vakarėliai dažnai virsta sušio degustacijomis. Norėjome su Donatu ir patys išmokti gaminti sušius, todėl apsidžiaugėme gavę kvietimą dalyvauti sušių gaminimo pamokoje", - „Privatu!" pasakoja Atlanta.


Kad netrumpas gaminimo procesas neprailgtų, pora sugalvojo tarpusavyje pasivaržyti. „Sutarėme, kad tas, kuriam geriau seksis, sušius gamins ir namuose. Donatui sušiai „pasidavė" lengviau, tad aš pralaimėjau. Taigi dabar juos dažniausiai gamins, Donatas o aš galėsiu šalia stovėti ir komanduoti", - juokiasi žinoma atlikėja.

Per pamoką Atlanta įsitikino, kad sušių gaminimas reikalauja didelio kruopštumo. „Žiūri, kaip greitai ir tiksliai dirba meistras, bandai atkartoti, tačiau nelabai išeina. Supratau, kad šiame darbe reikalingi geri įgūdžiai. Be to, dar reikia kantrybės ir didelio noro. Dabar jau ir pati pagaminčiau keletą sušių rūšių. Žinomi, kol kas jie tikrai nebus tokie tobuli, kokie išėjo su meistro pagalba", - šypsosi dainininkė.

Šio restorano meistras porą išmokė gaminti keturių rūšių sušius: „California maki" (su krevetėmis, avokadais, agurkais ir žuvų skraiduolių ikrais), „Avokadų maki" (su avokadu), „Love" sušius (su lašiša ir žuvų skraiduolių ikrais) ir „Spicy Tai" (su jūrų ešeriu). Atlantai ypač sudėtingas pasirodė „Kalifornijos maki" lipdymo procesas, kuriuos gaminant, ryžiai lieka išorėje. Be to, šiuos sušius dar reikia pavolioti žuvų skraiduolių ikruose.


„Sušių gaminimo pamokos - tikrai geras būdas praleisti laiką. Maža to, sužinai visas jų gamybos paslaptis ir paskui gali šį japonišką patiekalą pasigaminti pats", - reziumavo žinoma dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius