Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Audrius Bružas nebijo senbernystės

Žinomas aktorius Audrius Bružas yra vienas iš Lietuvos svajonių jaunikių – taip mano daugelis moterų.
Foto naujienai: Audrius Bružas nebijo senbernystės
Gedmanto Kropio nuotrauka / zmones24.lt
Vardas, pavardė: Audrius Bružas.
Gimimo data, vieta: 1979 12 01, Klaipėda. 
Šeima: puikiai sutaria su mama, seserimi ir broliu bei jo šeima.
Šeiminė padėtis: nevedęs.
Pasiekimai: baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademiją; sukūrė daug teatro vaidmenų spektakliuose „Audra“, „Mano batai buvo du“, „Šedevras“, „Trys seserys“ ir kt.; buvo vienas iš laidos „Pagauk kampą“ ir serialo „Garbės kuopa“ aktorių; veda renginius, improvizacijos kursus, teatro paslapčių moko vaikus.

Žinomas aktorius Audrius Bružas yra vienas iš Lietuvos svajonių jaunikių – taip mano daugelis moterų. Tačiau „Privatu!“ 29 metų vyras tvirtina, kad jo vestuvių dar ilgai reiks laukti, o senbernystė jo negąsdina.

– Esate linksmas ir jaunatviškas. Kaip manote, ar lengvai priprasite prie projekto „Žvaigždžių duetai“, kuriame pradėjote dalyvauti, kolektyvo?

– Aš nesistengiu nei pritapti, nei kažkuo išsiskirti. Neturiu tokio tikslo. Čia juk žaidimas, ne konkursas. Ir aš nesu „Kelias į žvaigždes“ dalyvis. Man svarbiausia yra tas smagus procesas. Jis man labai patinka. Nesiekiu tapti populiaresnis ar mylimesnis, tiesiog einu pasilinksminti.

– „Žvaigždžių duetuose“ Jūsų partnerė Karina Krysko yra bene geidžiamiausia, seksualiausia ir kitokia „-iausia“ pramogų pasaulio žvaigždė. Kaip reagavote, kai sužinojote, kad kartu dainuosite?


– Toks buvo mano pageidavimas. Prieš gaudamas pasiūlymą dainuoti, švenčiau su Karina jos mylimojo Sauliaus Skambino gimtadienį. Ten visi smagiai susibičiuliavome. Todėl viskas išėjo spontaniškai: aš rengėjams pasiūliau savo partnerę Kariną, o jie sutiko.

– Kokia Jums pasirodė Karina?

– Kaip moters aš nelinkęs daug ir stipriai vertinti. Man ji seksuali, graži, žavi. Aš nemaišau dalykų, kurie yra tarp vyro ir moters bei kūrybinių partnerių. O kaip asmenybė Karina yra įdomi, patraukli vidiniu žavesiu.

– O nebijote, kad Jus su dueto partnere suporuos?

– To aš nė trupučio nebijau ir dėl to net nesuku galvos. Juk žmonės kalba ir ateityje kalbės įvairiausius dalykus. O kodėl jiems nekalbėti? Aš negalėsiu pasmerkti tokio dalyko, bet man tai neįdomu.

– Prisipažinkite, ar niekada net nebuvote įsižiūrėjęs ar įsimylėjęs Kariną?


– (Juokiasi) Ne ne! Kaip minėjau, Karina yra simpatiška, žavi moteris, bet nebuvau jos įsimylėjęs. Tiesa, paauglystėje buvau susižavėjęs viena žinoma asmenybe, tačiau kokia – neatskleisiu.

– Ne paslaptis, kad puikiai sutariate su kurso draugais aktoriais Vytautu Rumšu jaunesniuoju, Leonardu Pobedonoscevu, Jokūbu Bareikiu ir Ramūnu Cicėnu. Kaip apibūdintumėte savo santykius su jais?

– Pasakysiu paprastai: jeigu kelyje nuleistų padangą, tai bet kuriuo metu galėčiau kažkuriam iš jų skambinti ir žinočiau, kad tikrai padės. Mes kartu leidžiame laisvalaikį, keliaujame. Pavyzdžiui, neseniai grįžome iš Italijos. Ten mes slidinėjome.

– Audriau, sklando legendos apie bohemišką aktorių gyvenimą. Ar iš tiesų jis kupinas alkoholio ir narkotikų?

– Galbūt jis audringas, jei taip kalba. Tačiau narkotikų, bent jau mūsų kompanija, tikrai nevartojo, nevartoja ir, duok Dieve, ateityje nevartos. O alkoholis... Kartais jo paragaujame saikingai, kartais – per daug, tačiau problemų dėl to neturime. Apskritai nėra tiek daug tų baliukų ir pasisėdėjimų po spektaklių, kaip įsivaizduoja kai kurie žmonės. O ypač nėra tiek daug laiko ir noro gerti, ūžauti.

– Minėjote, kad aktyviai sportuojate. Paprastai vyrai taip elgiasi arba prieš vidutinio amžiaus krizę, arba norėdami pakabinti panelę. Kaip manote Jūs?

– Čia turbūt galioja tiems vyrams, kurie visą gyvenimą nesportavo, ir staiga apsigalvojo. Aš sportu užsiimu nuo pat vaikystės, todėl man nė vienas iš šių variantų netinka.

– Daugeliui moterų esate Jūs svajonių jaunikis. Jūsų kurso draugai taip pat. Kaip vertinate tokį titulą?


– Nežinau, kaip vertinti. Iš mūsų tokie svajonių jaunikiai... Kai kurie vedę ir išsiskyrę. Taip, aš nei susituokęs, nei išsiskyręs. Gal kažkam ir atrodau svajonių jaunikis, tačiau aš to nesureikšminu. Jei būčiau 18 metų, gal ir suvirpėtų širdelė.

– Iš tikrųjų taip galvojate ar tik kuklinatės?

– Kai dėmesys yra neįkyrus, jis kiekvienam malonus. Aš tiesiog nesvaigstu ir tuo nesididžiuoju. Koks aš svajonių jaunikis? Čia tas pats, kaip dabar Lietuvoje parduodama išpūsta vištiena su priedais ir papildais (juokiasi).

– 2008 metų rugsėjį prisipažinote, kad esate vienas. Ar Jūsų statusas dar toks pats?

– Taip, esu vis dar vienas (šypsosi). Ar didžiuojuosi tuo? Ne, bet tiesiog smagu, kad daugiau dėl to neiškyla klausimų, antraip reikėtų pasakoti apie antrąją pusę, nors ji to gal visai nenorėtų.

– O nejaučiate spaudimo iš artimųjų ir draugų, kad jau esate 29 metų ir dar neturite sukūręs šeimos?


– Ne, nejaučiu. Gal jie taip pagalvoja. Tačiau sukurti šeimą tai ne tas pats, kas išalkus užsisakyti picą. Žinoma, kuo toliau, tuo sudėtingiau yra susirasti žmoną. Atsiranda racionalumas, pragmatiškumas. Daugeliu atveju būna taip, kad tenka paaukoti meilę dėl asmenybių nesutapimo.

– Aukotumėte?

– Verčiau meilę nužudyti, o ne kad partneriai vienas kitą nužudytų...

– Ar nebijote likti senberniu?

– Ne, kol dar nėra 30 metų. Jaučiuosi kupinas sveikatos ir jėgų, todėl dabar man taip atrodo. Žinoma, aš pagalvoju apie šeimą ir noriu turėti vaikų. Bet iš pradžių reikia susirasti materialų ir apčiuopiamą mylimą žmogų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius