-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avril Lavigne - pro autobuso langą

Lavigne prie „Siemens“ arenos atvyko paryčiais, tačiau patogiais autobusais su miegamosiomis vietomis keliaujanti atlikėja nusprendė iš transporto priemonės niekur nelipti.
Foto naujienai: Avril Lavigne - pro autobuso langą
Gedmanto Kropio nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Avril Lavigne
Kuo toliau, tuo užsienio žvaigždžių pasirodymai Lietuvoje tampa paslaptingesni: prabangius numerius viešbučiuose joms vis dažniau užsako agentai, ką veikti laisvalaikiu ir kur valgyti, nusprendžia pačios, o vos koncertas baigiasi, įžymybės mieliau kelia sparnus, nei lieka žavėtis naktiniu Vilniaus gyvenimu.
Panašiai nutiko ir su pernai daugiausia įrašų pardavusia kanadiete atlikėja Avril Lavigne (23), kuri neseniai koncertavo Vilniuje. Latvijoje, kur garsioji dainininkė pasirodė dieną prieš atvykdama į Lietuvą, jai viešbučio net neprireikė – iškart po koncerto išvyko į Vilnių. Lavigne prie „Siemens“ arenos atvyko paryčiais, tačiau patogiais autobusais su miegamosiomis vietomis keliaujanti atlikėja nusprendė iš transporto priemonės niekur nelipti.
Pirmąjį pusdienį autobuse praleidusi Avril (beje, dainininkė keliauja kartu su jos grupėje grojančiu vyresniuoju broliu Matthew ir sutuoktiniu, žymios Kanados roko grupės „Sum 41“ vokalistu Derycku Whibley) vėliau apsilankė greta arenos esančiame „Vichy“ vandens pramogų parke – atlikėja koncerto organizatorių paprašė užsakyti rytietiško masažo seansą. Po jo ir vėl niekur nekišo nosies – tik parepetavo ir užkando arenos užkulisiuose.
Iškart po koncerto Lavigne su lydinčia keturiolikos muzikantų bei šokėjų ir dar keturiasdešimties aptarnaujančių žmonių komanda patraukė į Lenkiją. Nors Vroclave koncertas įvyko ne kitą, o dar kitą dieną po pasirodymo Vilniuje, reikia manyti, kad laisvas akimirkas pasaulinio garso žvaigždė ir vėl praleido autobusuose. Todėl neatrodytų keista, jei tai, kad juose įrengta net sūkurinė vonia, būtų gryniausia tiesa...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius