-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Būkite sveiki“ vedėjos A. Kiliuvienės diena prasideda šeštą ryto

Naujosios LNK laidos „Būkite sveiki" vedėja Angelė Kiliuvienė kviečia visus šeštadienio rytais įsijungti televizorių ir valandą skirti pokalbiams apie sveikatą.
Foto naujienai: „Būkite sveiki“ vedėjos A. Kiliuvienės diena prasideda šeštą ryto
LNK nuotr. / zmones24.lt
Temos: 1 Gėlės

Naujosios LNK laidos „Būkite sveiki" vedėja Angelė Kiliuvienė kviečia visus šeštadienio rytais įsijungti televizorių ir valandą skirti pokalbiams apie sveikatą. O kaip pati Angelė rūpinasi savo sveikata? Apie tai - keli klausimai naujos LNK laidos vedėjai.

Ar pusryčiaujate?


Nemėgstu ilgai miegoti, mano diena prasideda 6 valandą ryto. Labai trumpai ryte būnu namie, reikia greitai susiruošti ir skubėti išeiti. Tad neretai pusryčiai būna tik kava su sumuštiniais. Tačiau labiausiai pusryčiams mėgstu valgyti įvairias košes.

Ar daug dėmesio skiriate savo mitybai?


Mano šeimoje sveiko maisto ambasadorius yra vyras. Jis valgo labai sveikai ir kitiems šeimos nariams jau mažai reikia tuo klausimu rūpintis.

Sportuojate?


Pusmetį dėl darbų gausos buvau pristabdžiusi sportavimus. Planuoju ir vėl lankyti jogą, vaikštau į baseiną. Kai turiu laiko, pavažinėju dviračiu. Šalia namų yra dviračių takai - vienas malonumas jais važinėtis.

Ar pačiai teko būti paciente?


Ne, ligoninėje gulėti neteko. Tačiau nesu antžmogis, kiekvieną rudenį ar pavasarį peršąlu, mane kamuoja sloga ir kosulys. Nors, atvirai sakant, net neturiu medicininės kortelės. Sergu retai... Be to, juk mano vyras gydytojas, tai man į polikliniką eiti nereikia (juokiasi).  

Ką darote vardan grožio?


(Ilgai mąsto). Nei į grožio salonus einu, nei naudoju specialių priemonių. Iš tiesų, tai, matyt, labiausiai skriaudžiama mano gyvenimo sritis. Aš kartais ir stotelėje sugebu akis pasidažyti (juokiasi).

Ar jūsų gyvenime yra vietos ekologijai?


Mėgstu valgyti, mano nuomone, pačius ekologiškiausius pomidorus ir agurkus iš tetų ir močiučių sodų. Tų žmonių užaugintomis daržovėmis aš tikiu. Man patinka ekologiški ūkininkų turgeliai. Smagu matyti, kaip užsimezga ryšys tarp pirkėjo ir pardavėjo. Po kurio laiko nuolatinio pirkimo pardavėjas jau prisimena, kiek agurkų įdėti. O kartais ir apie būsimą patiekalą galima pasikalbėti. Tas ryšys yra nuostabus dalykas, nes prekybos centre, nežiūrint žmonių gausos, vis tiek esi vienišas, nematai jį užauginusio žmogaus... Aš už ekologiją! Nors žinių šia tema, manau, turiu dar mažokai. Šį sezoną laidos kūrybinė grupė rengiasi rimtai panarplioti ekologijos temą, tai bus naudinga mums visiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius