Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Christina Aguilera – Holivudo chameleonė

Ji provokuoja kaip Madonna, gundo kaip Marilyn Monroe, jos balsas skamba kaip Whitney Houston, tačiau, kalbant apie jos muzikinį stilių, ši moteris visuomet būna nenuspėjama.
Foto naujienai: Christina Aguilera – Holivudo chameleonė
AOP nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Christina Maria Aguilera.

Gimimo data, vieta:  1980 12 18, Niujorkas, JAV. 27 m.

Šeima: gimė iš Ekvadoro kilusio JAV seržanto ir airių kilmės ispanų kalbos mokytojos šeimoje, turi jaunesnę seserį.

Meilės nuotykiai: šokėjas Jorge'as Santosas, prodiuseris Dallasas Austinas (37).

Šeiminė padėtis: ištekėjusi, su vyru Jordanu Bratmanu (31) susilaukė sūnaus Maxo Lirono Bratmano (8 mėn.).

Karjeros pasiekimai: pelnė keturis „Grammy" apdovanojimus kaip geriausia popmuzikos atlikėja.


Ji provokuoja kaip Madonna, gundo kaip Marilyn Monroe, jos balsas skamba kaip Whitney Houston, tačiau, kalbant apie jos muzikinį stilių, ši moteris visuomet būna nenuspėjama. Christina Aguilera grįžta į muzikos pasaulį, nes sėdėti namuose jai jau pabodo.


Santuoka jau braška


Sunku suprasti, kokia iš tikrųjų yra Christina Aguilera, nes ji kaskart vis kitokia. Dainininkė teigia, kad sūnaus gimimas ją ypač pakeitė. Paskutinis dainininkės amplua - geidulinga žmona ir rūpestinga mama. Tačiau ar ilgai? Panašu, kad Christina pasiilgo naujovių. Ji vis dažniau lankosi vakarėliuose, kuriuose smaginasi iš širdies. Per vieną pasilinksminimą atlikėja mėgavosi nepažįstamos merginos draugija, itin provokuojančiai šoko. Vakarėlyje dalyvavo ir Christinos vyras, bet jis stengėsi išlikti nepastebėtas. Ne paslaptis, kad tolerancijos nestokojantis Jordanas pamažu pradeda pavargti nuo nepažabojamo žmonos elgesio. Žiniasklaidoje pasipylusios žinutės apie galimą jos neištikimybę su kitu vyru dar labiau aitrina žaizdas.


Įsimylėjo bjaurųjį ančiuką


Santuokos pradžioje viskas atrodė kitaip nei dabar. Nors visi tik kraipė galvas, nesuprasdami, iš kur gražuolė iškapstė tokį nesimpatišką vyruką, Christina jį gyrė ir visus tikino, kad surado savo antrąją pusę, sielos draugą, kuris supranta ją iš pusės žodžio. Be to, Jordanas nesibaimina būti žymios žmonos šešėlyje.

Viename interviu dainininkė atvirai pasakojo, kaip pakursto savo intymų gyvenimą. Porelė sekmadieniais nedėvi drabužių. Visą dieną jie skiria seksui ir netgi maistą gaminasi nuogi. Šia originalia idėja susidomėjo ir garsioji manekenė Heidi Klum (35), kuri taip pat nutarė praktikuoti nuogus sekmadienius su vyru Sealu (45). Christina dėl mylimojo, kuris yra žydas, ryžosi priimti ir kitą tikėjimą. Ji sutiko, kad sūnus Maxas pagal hebrajų papročius po savaitės gimimo būtų apipjaustytas. Atlikėja, kaip tikra žydė, šia proga visai giminei surengė puotą, per kurią rabinas, atlikdamas tam tikras apeigas, apkarpė mažojo berniuko pasididžiavimą. Liberalių pažiūrų Christina šiai šventei namus papuošė dideliais penio formos balionais.


Pasiruošusi sugrįžti


Pastaraisiais metais daug dėmesio ir laiko skyrusi šeimai Christina ne tik linksminasi, bet ir pamažu grįžta į sceną. Dėl ypatingo balso tembro ši atlikėja lyginama su Whitney Houston (45) ir Mariah Carey (38). Talentingoji Christina, dainininkės karjerą pradėjusi kartu su Britney Spears (26), susižerdavo kur kas daugiau apdovanojimų nei bendraamžė Brit. Savo provokuojančiu elgesiu ji mažai atsilieka nuo popkaralienės Madonnos (50). Šokiruoti mėgstančiai Christinai buvo didelė garbė koncertuoti su Madonna ir publikos akivaizdoje skelti įsimintiną bučinį su savo deive. Visiškai neaišku, kokių intrigų Christina Aguilera gali pažerti ne tik savo elgesiu, bet ir kūrybine veikla. Jos dainos kas kartą vis kitokios. Christina, išbandžiusi geros mergaitės, seksualios provokatorės ir soul baladžių atlikėjos vaidmenis, šiuo metu kuria naują albumą. Sugrįžimo į muzikos pasaulį proga ji išleido naujus vardinius kvepalus „Inspire". Tai jau antrieji Christinos kvepalai. Pirmieji kvepalai „Christina Aguilera" sulaukė didelio pasisekimo. Garsioji dainininkė dažnai kritikuojama dėl neskoningų apdarų, tačiau niekas nedrįsta paneigti, jog kvepalus ji „miksuoja" dieviškai.


Svarbiausia - didelė krūtinė


Christina niekam neleidžia nurodinėti, ką ji privalo daryti. Susikūrusi blogos mergaitės įvaizdį atlikėja po dainos „Purvinoji" pasirodymo nesigėdija savo penkių tatuiruočių ir dvylikos auskarų, įvertų net intymiausiose jos kūno vietose. Christina įsitikinusi, kad jos kūnas yra labai moteriškas ir seksualus. Beje, dainininkė ilgai neigė, jog pasididino krūtis. Nėštumo metu jos silikoninė ir motinos pieno prisirpusi krūtinė tapo itin didelė. Po gimdymo žaibišku greičiu sulieknėjusi Christina negali atsidžiaugti nesumažėjusiomis krūtimis (beje, ji dėvi E dydžio liemenėlę). Atlikėja teigia, kad sūnų Maxą ji krūtimi maitins iki dvejų metų, kad ilgiau galėtų pasidžiaugti padidėjusiu biustu. Nors dainininkė didžiuojasi didele krūtine, kurią „puošia" ryškios venos, visur rodosi su iškirpte iki bambos ir vos užpakaliuką dengiančiu sijonu, ji dažnai būna žiniasklaidos pajuokos, o ne susižavėjimo objektu. Laimė, kad Christinai tai nė motais! Ji galvoja, kad su platininiais plaukais ir ryškiai raudonomis lūpomis atrodo tikrai ne prasčiau už Marilyn Monroe.



Jordanas Bratmanas (31)


Apie dainininkės vyrą Jordaną Bratmaną nėra daug ką pasakoti. Jis dažnai minimas kaip Christinos Aguileros negražusis vyras ir jos sūnaus tėvas. Kaip sako dainininkė, didžiausias Jordano pliusas - didelis pajėgumas lovoje. Žydiško kraujo turintis atlikėjos sutuoktinis yra pasiturinčio prodiuserio sūnus. Taigi gal jis ir ne žvaigždė, bet ir ne skurdžius. Jordanas, kaip ir jo tėvas, prodiusuoja muziką. Atlikėjos vyras yra baigęs aukštąjį mokslą ir pirmąsias dainas jis išleido būdamas šešiolikos.

Jordanas ir Christina susipažino muzikos leidybos kompanijoje. Pora draugavo trejus metus. 2005 metais jie atvyko į Kalifornijos viešbutį „Carmel". Įsimylėjėlių kambarys buvo išpuoštas rausvomis rožėmis, balionais ir dovanų dėžutėmis. Kiekvienoje dėžutėje buvo Christinai skirtos Jordano sukurtos eilės, o paskutinėje buvo sužadėtuvių žiedas. Tada vyras atsiklaupė ir paprašė Christinos rankos. Dainininkė teigia, kad apsiverkia  iš džiaugsmo pagalvojusi, kiek gėrio į jos gyvenimą įnešė šis žmogus, tačiau nedaug trūksta, kad ji sugriautų svajonių namelį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius