-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalia Morozovaitė laukiasi

Foto naujienai: Dalia Morozovaitė laukiasi
Dalia tikisi, kad serialo kūrėjai nesiverš į gimdymo palatą. Nuotr. Gretos Skaraitienės / zmones24.lt
Tie, kurie nekenčia blogosios Rositos iš populiaraus serialo „Nekviesta meilė", tik apsidžiaugs: taip jai ir reikia! Rudenį intrigantę užklups netikėtumas - ji pasijus nėščia nuo neką mažesnio intriganto Miroslavo. „Taip jau būna, kartais fantazijos ir tikrovė susipina", - sako „Nekviestos meilės" kūrėjai, neseniai buvę priversti koreguoti scenarijų. „Tiesiog pasakiau, kad laukiame vaikelio", - serialo filmavimo užkulisius praveria Rositą vaidinanti Jaunimo teatro aktorė Dalia MOROZOVAITĖ (26). Būsimos mamos pareigos jos netrikdo: „Gerai jaučiuosi, tad ir toliau filmuojame naujas serijas. Nežinau, kaip pasisuks scenarijus, tik paprašiau, kad į gimdyklą su filmavimo kameromis nesiveržtų." Laukimas nesutrukdė ir Dalios darbų Jaunimo teatro scenoje. Baigiantis sezonui, ji vaidino net dvejose premjerose - „Ivona, Burgundo kunigaikštytė" ir Williamo Shakespeare komedijoje „Jei taip, tai šitaip". Beje, šiame spektaklyje Dalia sukūrė nėščios Džuljetos vaidmenį.
Paskendusi darbuose aktorė apie artėjančią motinystę kol kas negalvoja. Juo labiau kad, be filmavimų, buvo užgriuvę ir vestuvių rūpesčiai. Įsimintiną trijų septynetų šeštadienį Dalia susituokė su būsimo kūdikio tėvu, kino režisieriumi Ričardu MATAČIUMI (24).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius