-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„DiArchy“ siūlo gelbėjimosi ratą dručkiams – hipnozę

Naujos TV3 grožio patarimų laidos „Tobula moteris“ vedėja Inga Norkutė-Žvinienė nuolat ieško pačių įvairiausių būdų, kaip kiekvienai iš mūsų atrasti puikiausią metodą sulieknėti, atjaunėti ar pasirinkti širdžiai mieliausią sportinę veiklą.
„DiArchy“ komandos nariai
„DiArchy“ komandos nariai / „Scanpix“ nuotr.

Kiekvieną šeštadienio rytą entuziazmu ir vaikišku smalsumu trykštanti aktorė lankosi vis kitoje vietoje, ar į svečius kviečiasi įvairiausias dietas išmėginusius žmones, eksperimentuoja su grožio industrijos naujovėmis, išbando vis kitas sporto rūšis – nuo sėdmenis stangrinančių pratimų, pasitikėjimo suteikiančių aistringų šokių iki kovos menų.

Šį  šeštadienį TV3 žiūrovai pamatys, kaip Inga lankėsi Druskininkuose magijos teatro „DiArchy“ artistės Dianos Gaičiūnaitės-Dirmės namuose. Jos su broliu Arvydu tandemas išgarsėjo ne tik Lietuvoje, bet ir toli už jos ribų. Užsišaldę lede ir po vandeniu be deguonies išbuvę ilgiau nei 10 minučių „DiArchy“ pasiekė pasaulio rekordus.

Hipnozę ir savitaigą propaguojantys „DiArchy“ magai ne tik atlieka kvapą gniaužiančius triukus, bet visa tai perkelia į realų gyvenimą. Patiriate nepakeliamą stresą? Turite nevaldomų fobijų? Kovojate su alkoholizmu ar antsvoriu? „Ne bėda. Viso to galima atsikratyti savitaigos seansais, − sako merkdama akį Diana.  – Aš nesu dietologė ir nesakau žmogui, ko nereikia valgyti. Kiekvienas žmogus ir taip žino, kas yra dieta. Bet vis dėlto labai dažnai žmogus persivalgo. Mes siūlome pakeisti programą, kuri yra mūsų galvose.“

Diana sako, kad atlikęs specialų pratimą žmogus ne tik nenorės valgyti, tarkim, pyrago, bet jo tiesiog nepastebės, nors šis bus jam po nosimi.

Gyvenime kas nors nesiseka? Kad ir ką darytumėte, viskas slysta iš rankų? Diana atskleis paslaptį, kaip elgtis, kad viskas klotųsi kaip sviestu patepta.

Kaip savo beribį potraukį kaloringam maistui paversti pasibjaurėjimu − Diana paaiškins TV3 grožio patarimų laidoje „Tobula moteris“. Šeštadienio laidoje vedėja I.Norkutė-Žvinienė taip pat išbandys profesionalios kosmetologės patarimus taisyklingai veido odos priežiūrai, o su  kvalifikuota trenere parodys pilateso pratimus, kuriuos reguliariai darant galima išvengti nugaros skausmų.

„DiArchy“ savitaigos paslaptys, profesionalios kosmetologės patarimai ir pilateso pratimai jau šį šeštadienį  9.00 val. ryto laidoje „Tobula moteris“ per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius