Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Erica ir Jurgis Didžiuliai Kolumbijoje norėtų praleisti visas žiemas

Po penkių Kolumbijoje praleistų savaičių į Lietuvą grįžusi dainininkų Ericos (28) ir Jurgio (28) Didžiulių pora neslepia, kad jų atostogos buvo puikios – saulė, jūra, nauji įspūdžiai.
Foto naujienai: Erica ir Jurgis Didžiuliai Kolumbijoje norėtų praleisti  visas žiemas
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt
Po penkių Kolumbijoje praleistų savaičių į Lietuvą grįžusi dainininkų Ericos (28) ir Jurgio (28) Didžiulių pora neslepia, kad jų atostogos buvo puikios – saulė, jūra, nauji įspūdžiai. „Būtų smagu ten praleisti visas žiemas, bet kol kas negaliu sau to leisti, nes žiemą būna nemažai koncertų“, – „Privatu!“ sako Erica Jennings-Didžiulis.

Trečiąsyk vyro gimtinėje apsilankiusi Erica džiaugėsi, kad šį kartą turėjo daug laisvo laiko, todėl aplankė daug dar nematytų Kolumbijos vietų. Neišdildomą įspūdį jai paliko šalies šiaurėje esanti San Andreso sala, kurioje kažkada viešpatavo piratas Kapitonas Morganas. Pasak Ericos, šios salos kolumbiečiai net nelaiko Kolumbija, mat vietiniai šneka iškraipyta anglų kalba. San Andreso saloje sutuoktiniai su sūnumi Pranu Emilijumi praleido visą savaitę. „Sūnus buvo toks laimingas, kad gali braidyti po smėlį paplūdimyje ir maudytis. Suprantu, jis turi lotynų kraujo, todėl taip mėgsta šiltą orą“, – šypsodamasi pasakoja Erica.

Dainininkei neišdildomą įspūdį paliko ir viešnagė Taironos nacionaliniame parke. „Šis parkas labai didelis ir tik maža jo dalis skirta turistams. Tačiau, kaip matote nuotraukose, tai labai graži ir ypatinga vieta, kurioje galima pasisemti dvasinės energijos“, – pasakoja „Skamp“ atlikėja.
Jau antrąsyk pora dalyvavo kasmetiniame persirengėlių karnavale. Ericos teigimu, kur kas įdomiau yra persirengti pačiam ir linksmintis su kitais karnavalo dalyviais nei stebėti eiseną iš šono. Pora linksminosi ir kitais būdais – muzikaliajai Didžiulių porai teko koncertuoti ne tik šeimos susiėjimuose, bet ir viename Bogotos klube.

„Man patinka Kolumbija. Žmonės ten labai komunikabilūs, šilti ir mėgsta pramogas. Kažkuria prasme jie panašūs į mus, airius. Gal todėl jaučiuosi ten labai gerai. Tik vienas dalykas nepatinka – kolumbiečių susiskirstymas į klases. Tačiau auga naujos kartos ir tikiu, kad tie dalykai išnyks“, – sako žinoma dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius