Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Estų grupė „The Sun“ albumą pristatys ir Lietuvoje

Pirmieji grupės koncertai įvyks trijuose Suomijos miestuose, vėliau bus surengti pasirodymai Latvijoje ir balandžio 26 dieną grupė atvyks koncertuoti į Vilnių.
Foto naujienai: Estų grupė „The Sun“ albumą pristatys ir Lietuvoje
Foto naujienai: Estų grupė „The Sun“ albumą pristatys ir Lietuvoje / zmones24.lt
Garsiausia estų roko grupė „The Sun“, kurios vokalistas yra 2001 metais „Eurovizijos“ dainų konkursą laimėjęs Tanelis Padaras, balandžio 26 dieną Vilniaus klube „L‘Amour“ surengs solinį koncertą, kurio metu pristatys savo pirmąjį anglišką albumą „Here Comes the Sun“. Naujame „The Sun“ albume yra trylika dainų, tarp kurių ir Lietuvos publikai žinomi hitai „To Hurt Somebody“ ir „Hopelessness You“. Muzikantai šį albumą įrašinėjo Suomijoje kartu su prodiuseriu Janne‘iu Joutsenniemiu. „The Sun“ pastaruosius trejus metus įsirašinėjo Latvijoje, todėl, pasak muzikantų, jau buvo reikalingos permainos ir jie labai norėjo padirbėti su šiuo prodiuseriu „Sonic Pump“ studijoje Helsinkyje. Naujojo albumo pasirodymo proga estų muzikantai surengs koncertinį turą. Pirmieji grupės koncertai įvyks trijuose Suomijos miestuose, vėliau bus surengti pasirodymai Latvijoje ir balandžio 26 dieną grupė atvyks koncertuoti į Vilnių. „The Sun“ yra visų laikų garsiausia Estijos grupė, kuri susiformavo 2003 metais ir jau yra koncertavusi vienoje scenoje su tokiomis garsenybėmis kaip „Metallica“, „Aerosmith“ ir Alice Cooper. Grupė taip pat dalyvavo didžiausiuose festivaliuose Estijoje, Latvijoje, Lenkijoje ir praėjusiais metais pasirodė Lietuvos festivalyje „B2gether“. „The Sun“ išleido penkis puikiai perkamus albumus gimtojoje Estijoje ir per savo karjerą šioje šalyje laimėjo net trylika įvairių apdovanojimų, tarp kurių metų grupė, metų daina, populiariausia roko grupė ir kiti. „The Sun“ muzikantai du kartus taip pat yra buvę tarp pretendentų geriausio Baltijos šalių atlikėjo nominacijoje MTV Europos muzikos apdovanojimuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius