-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizija 2008“. Dima Bilanas konkursą vežasi į Rusiją

Dima Bilanas nugalėjo „Eurovizijos“ finale. Romantiška jo daina pavergė daugelio šalių, tarp jų ir Lietuvos žiūrovų širdis. Dvylika taškų Rusijos atlikėjui suteikusi Lietuva galutinai įtvirtino Dimos pergalę.
Foto naujienai: „Eurovizija 2008“. Dima Bilanas konkursą vežasi į Rusiją
Foto naujienai: „Eurovizija 2008“. Dima Bilanas konkursą vežasi į Rusiją / zmones24.lt
Dima Bilanas nugalėjo „Eurovizijos“ finale. Romantiška jo daina pavergė daugelio šalių, tarp jų ir Lietuvos, žiūrovų širdis. Dvylika taškų Rusijos atlikėjui suteikusi Lietuva galutinai įtvirtino Dimos pergalę. Balsavimo pradžioje dėl pirmosios pozicijos galynėjusis su Graikija vėliau Rusija pastebimai nutolo ir paskutinių šalių balsavimas tebuvo tik formalumas. Iš viso Dima surinko 272 balsus. Taigi kitais metais konkursas vyks Maskvoje.
Dima Bilanas „Eurovizijoje“ dalyvauja antrąjį kartą. Pirmąjį kartą jis liko antras. Šiemet dainininkas nuo pat pradžių buvo laikomas favoritu ir lažybų tarpininkų spėjimai pasitvirtino.
Po apdovanojimo D.Bilanas ypatingai dėkojo dailiojo čiuožimo meistrui Eugenijui Pliuščenko, "Eurovizijos" trofėjų - stiklinį mikrofoną - žadėjo atiduoti dainos kompozitoriui. Grįžęs į Rusiją Dima žadėjo tučtuojau užsiimti naujojo albumo išleidimu. "Kol kas man reikia susivokti, kad nugalėjau. Tai gali trukti tris dienas", - šypsojosi dainininkas, beje, kartodamas tuos pačius žodžius, kuriuos pernai sakė "Eurovizijoje" nugalėjusi Marija Serifovic.
Dima jau parengė ir ispanišką dainos "Believe" versiją, tačiau spaudos konfrencijoje ją padainuoti jam sekėsi gana sunkiai. Bent jau smuiko virtuozas Edvinas Martonas galėjo parodyti ką gali rankose laikydamas Stradivarijaus smuiką. Mat per pasirdymą "Eurovizijoje" skambėjo fonograma, mat to reikalauja konkurso taisyklės. "Aišku, apmaudu, kad niekas negirdėjo kaip groju gyvai, - sakė E.Martonas. - Tačiau nepaisant to, kad mano mikrofonas buvo išjungtas, aš vis tiek griežiau".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius