Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gabrielė Kasakaitytė ir Marius Kiltinavičius: mums tiesiog gera kartu...

„Ne visi mūsų draugai žino, kad esame pora. Po šio interviu daugeliui tai bus staigmena", - neslepia Gabrielė.
Foto naujienai: Gabrielė Kasakaitytė ir Marius Kiltinavičius: mums tiesiog gera kartu...
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Gabrielė Kasakaitytė.

Gimimo data, vieta: 1987 09 27, Šiauliai. 21 m.

Šeima, kurioje gimė: mama Roma - muzikos mokytoja, tėtis Arūnas - auksarankis, sesuo Austėja - moksleivė.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Pasiekimai: studijuoja Klaipėdos universitete, Menų fakultete, buvo garsaus vaikų kolektyvo „RoKoKo" narė, baigė muzikos ir dailės mokyklas, dalyvavo muzikiniame projekte „Muzikos akademija".


Vardas, pavardė: Marius Kiltinavičius.

Gimimo data, vieta: 1982 03 05, Kaunas. 27 m.

Šeima, kurioje gimė: mama Sigutė - pedagogė, sesuo Edita - studentė.

Šeiminė padėtis: nevedęs.

Pasiekimai: iki sunkios nugaros traumos žaidė profesionalų krepšinį, grupės „N. E.O." narys, krepšinio treneris.


„Ne visi mūsų draugai žino, kad esame pora. Po šio interviu daugeliui tai bus staigmena", - neslepia Gabrielė.


Vežiojo, vežiojo ir prisivežiojo


Gabrielė ir Marius susipažino „Muzikos akademijos" užkulisiuose. „Graži mergina, įdomus žmogus... Patiko iškart", - sako Marius. Likimas taip lėmė, kad vis daugiau laiko jiems teko praleisti kartu. „Pasibaigus projektui, Gabrielės muzikinę veiklą kuruoti pradėjo mano kolega Raigardas Tautkus. Gabrielė persikraustė į Vilnių, o subūrus profesionalių muzikantų grupę, teko vėl kraustytis, šįkart į Kauną. Aš buvau atsakingas ne tik už repeticijas, bet ir už saugų merginos parvežimą namo - ji gyveno miesto pakraštyje. Taigi vežiojau, vežiojau Gabrielę namo ir prisivežiojau. Vieną dieną jos lagaminai atsidūrė mano namuose."

Į klausimą, ar jie pora, Gabrielei ir Mariui atsakyti buvo be galo sudėtinga. „Kažkas tikrai tarp mūsų vyksta... Nebuvome susėdę ir susitarę, kad nuo šiandien draugaujame. Argi santykius būtina įrėminti? Ir tikrame pasimatyme nesame buvę", - pasakoja atlikėjai.

„Bent jau bučiuojatės?" - klausiu vienas į kitą meiliai žiūrinčių Gabrielės ir Mariaus. „Visko būna, - atsako abu ir pratrūksta kvatotis. - Jei besibučiuojančius žmones galima vadinti pora, tada mes esame pora."

„Bet mūsų namuose nėra tokios idilės, kai vienas plauna kojines, o kitas gamina vakarienę. Abu esame užimti, todėl susitikus vakare, labai malonu jaukiai pasėdėti ir drauge patylėti. Mums tiesiog gera kartu..." - neslepia Gabrielė.


Gražiausia yra nelaiminga meilė


„Iš pradžių niekam nesakiau, kad Gabrielės jau nebevežu namo. Nebuvome linkę atvirai pasakoti apie savo jausmus, bet taip atsitiko, kad Raigardas mano namuose pamatė Gabrielės lagaminus - visa paslaptis ėmė ir išaiškėjo", - sako Marius.

Dar dalyvaudama „Muzikos akademijoje" Gabrielė neslėpė - ji turi ilgametį draugą, kuris kantriai gražuolės laukia Šiauliuose. Kas galėjo patikėti, kad su muzikiniu projektu baigsis ir ketverius metus trukusi meilė, o kalbos apie vestuves, vaikus ir bendrą ateitį liks tik gražus prisiminimas?!

„Išsiskyrėme taikiai, iki šiol gražiai bendraujame. Negaliu tvirtinti, kad vaikiną palikau dėl Mariaus, tačiau ir paneigti nedrįsčiau, jog mano širdyje gimė nauji jausmai, - neslepia Gabrielė. - Aš niekada net tokių minčių neturėjau, kad vieną dieną draugausiu su žinomu žmogumi. Juk buvau paprasta mergaitė."

„Mes labai panašūs. Žmonės sako, kad esame keistuoliai. Galbūt todėl iš karto radome bendrą kalbą", - priduria Marius.

Ne mažesnio atgarsio sulaukė ir Mariaus nelaimingos meilės istorija - po trejų metų draugystės jį paliko „Kelias į žvaigždes 2" dalyvė Simona Čėsnaitė (24). Pora buvo susižadėjusi, planavo įsigyti nuosavą būstą. „Kodėl taip atsitiko, iki šiol nežinau. Meluočiau, jei sakyčiau, kad jau galiu ramiai prisiminti šią istoriją. Meluočiau, jei sakyčiau, kad neliko jausmų... Simona visada man bus labai brangus žmogus. Šios meilės istorijos nenorėčiau išbraukti iš savo gyvenimo, nes ji buvo be proto graži. Galbūt pati gražiausia ir yra nelaiminga meilė", - samprotauja grupės „N.E.O." narys.


Širdyje skraido drugeliai


„Pasakyk ką nors gero apie Marių", - prašau Gabrielės.

„Protingas, mielas, turi puikų humoro jausmą... Su juo galima šnekėti apie bet ką", - šypsosi mergina.

„Galiu pasidžiaugti, kad Gabrielė pakenčia mano daromą netvarką. Tik galėtų nezirzti, kai mato, kad jau laikas plauti indus, - sako Marius ir prisipažįsta, kad ši pareiga jam - didelė kančia. - Net gėda prisipažinti, kad ne kartą nešvarias lėkštes teko išmesti - tingėjau plauti. Vis dėlto radau gerą išeitį - valgome iš vienkartinių indų."

O ar Marius neša gėles savo širdies draugei?

„Sakyti teisybę? Aišku, kad neneša. Man būtų labai keista, jei vieną vakarą jis grįžtu su puokšte gėlių", - sako Gabrielė.

„Atrodyčiau labai nenatūraliai. Man labai kvailai skamba pats faktas, kad moterims reikia dovanoti gėlių, - prisipažįsta Marius. - Aš nesu tradicinis džentelmenas."

„Žmonės vienas prie kito prisitaiko. Džiaugiuosi, kad jis sąžiningas prieš save, o ir prieš mane nevaidina. Perauklėti nebandysiu, - šypsosi Gabrielė. - Paskutiniu metu nelieka daug laiko jausmams. Kadangi labai daug repetuoju ir ruošiuosi pristatyti savo koncertinę programą su gyvai grojančiais muzikantais Vilniuje, nebematau dienos šviesos, mažai valgau ir miegu. Tačiau esu labai laiminga: išeiti į sceną su gabiais muzikantais - mano gyvenimo svajonė."

Ir ką čia daugiau bepridursi.... Kartu jiems tiesiog gera - tai matyti iš akių. „Draugystės pradžia - pats gražiausias metas. Labiausiai jaudinantis... Širdyje skraido drugeliai..." - šypsosi įsimylėjėliai.


Iš vieno glėbio į kitą


Violeta Repčenkaitė-Blėdienė (27):

Netyla kalbos, kad skiriasi viena gražiausių šou verslo porų - buvusi manekenė, o dabar televizijos laidų vedėja Violeta Repčenkaitė-Blėdienė ir verslininkas Titas Blėdis (28). Šnekama, jog Violeta savo vyrą po ne vienerius metus trukusių nesutarimų paliko dėl kito verslininko Mindaugo Vosyliaus, su kuriuo moteris dabar neva išskrido pailsėti į egzotiškąjį Tailandą, o Titas į renginius jau vaikšto su nauja simpatija.


Goda Sabutytė (22):

Metus laiko gražuolės Godos Sabutytės gerbėjai stengėsi sužinoti kuo daugiau smulkmenų apie ją ir krepšininką Šarūną Jasikevičių siejančią draugystę. Dainininkė pribloškė net visko mačiusius: dar nespėjus nutilti spėlionėms apie galbūt kada nors įvyksiančias Godos ir Šarūno vestuves, mergina pastebėta kito krepšininko - Rolando Alijevo - glėbyje. Kalbama, kad šią vasarą pora susituoks.


Vilius Tarasovas (29):

Prieš kelerius metus dviejų atlikėjų - Viliaus Tarasovo ir Violetos Riaubiškytės (34) - aistringos meilės istoriją stebėjo visa Lietuva. Galbūt ne visi žinojo, kad dėl naujos meilės Viliui teko įskaudinti kitą merginą - Živilę Žikevičiūtę (29). Mergina neslėpė, kad po tokios mylimojo išdavystės ji skaudžiai išgyveno. Regis, buvęs „bavaras" žinojo, ką daro, nes jo ir Violetos draugystė baigėsi vestuvėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius