-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gabrielė Martirosianaitė karūną mielai perduotų Jasaitytei

Jau įprasta, kad šalia garsaus Lietuvos stilisto sukasi garsios moterys. Į prabangų gimtadienio pokylį šiais metais Mantą Petruškevičių (25) lydėjo „Mis Lietuva“ titulo laimėtoja Gabrielė.
Foto naujienai: Gabrielė Martirosianaitė karūną mielai perduotų Jasaitytei
Jurgita Jurkutė ir Gabrielė Martirosianaitė. Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt
Vardas, pavardė: Gabrielė Martirosianaitė.

Gimimo data, vieta: 1991 02 23, Kaunas.
Šeima, kurioje gimė: mama Lina dirba finansų, o tėtis Aramijus komercijos srityje; turi jaunesniąją seserį Gretą.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Pasiekimai: šiais metais baigs vidurinę mokyklą; dirba modeliu, pernai iškovojo gražiausios lietuvaitės titulą.


Jau įprasta, kad šalia garsaus Lietuvos stilisto sukasi garsios moterys. Į prabangų gimtadienio pokylį šiais metais Mantą Petruškevičių (25) lydėjo „Mis Lietuva“ titulo laimėtoja Gabrielė.


- Iškart po Manto Petruškevičiaus gimtadienio buvo spėliojama, kas sieja garsų stilistą ir jauną grožio konkurso nugalėtoją? Tavęs šalia Manto lyg ir niekada nebuvo užfiksavęs nė vienas fotografas.


- Su Mantu esame pažįstami beveik metus. Gimtadienyje dalyvavau kaip jo draugė. Keista, kad daugelis spėliojo, ar tik jis manęs nekvietė tik todėl, kad prieš metus tapau „Mis Lietuva“. Kodėl Mantas būtent manęs paprašė jį lydėti - neklausiau. Esame draugai, puikiai sutariame.


- Ką gali pasakyti apie savo bičiulį?


- Tai žmogus, kurio neįmanoma nepastebėti. Nė vienas jam negali likti abejingas: vieni jį mėgsta, kiti - ne. Tai asmenybė, kuri visada iš kitų išsiskiria. Be to, jis be galo charizmatiškas žmogus. Nors Mantas ir labai užimtas, draugams jis niekada nepamiršta parodyti dėmesio.


- Daugiausia diskusijų kilo dėl Tavo suknelės. Stilistas užsiminė, kad prabangi suknelė kainavo ne mažiau kaip 200 000 litų, o viena vakaro viešnia prasitarė, kad už Tavo apdarą sumokėta 3 000 litų suma.


- Aš suknelės kainos nežinau. Manau, kad jos vertė didesnė, nei minėjo vakaro viešnia, nes suknelė yra iš naujausios „Nijolės“ kolekcijos. Tai vienetinis darbas, jis kol kas neskirtas pardavimui. Suknelė specialiai Manto gimtadieniui buvo parskraidinta iš Milano. Visomis detalėmis rūpinosi jis, man suknelė buvo tiesiog paskolinta vienam vakarui.


- Kaip ir kiekvienai grožio konkurso nugalėtojai, turbūt teko ir, matyt, vis dar tenka išgirsti kalbų, kad karūną Tau nupirko turtingas tėtis?


- Žinoma, kad teko. Visame pasaulyje po tokių konkursų pasigirsta panašių kalbų. Tačiau niekas nepagalvoja, kad Lietuvoje tiesiog beprasmiška pirkti tą karūną. Kam? Kad taptumei žinomu žmogumi? Labai norėčiau pakeisti tokią žmonių nuomonę. Manau, Lietuvoje yra daug kitų sričių, kuriose savo gabumus galima atskleisti ir nelaimėjus grožio karūnos. Galiu patvirtinti, kad mūsų šalyje šis konkursas - sąžiningas.


- Apie save skaitai komentarus internete?


- Kai tik laimėjau konkursą, buvo smalsu paskaityti, ką žmonės apie mane galvoja. Ne kartą teko ir ašarą nubraukti. Skaudžiausia buvo dėl to, kad žmonės, manęs nepažinodami, stengėsi įžeisti.


- Greitai karūną teks perduoti kitai merginai. Ką gali pasakyti apie prabėgusius metus? Ką gero pavyko nuveikti šalies labui?


- Prabėgę metai man buvo didžiulis iššūkis. Niekada negalvojau, kad galiu tapti „Mis Lietuva“, o vėliau savo šaliai atstovauti pasaulyje. Nebuvau tas žmogus, kuris reikalauja dėmesio. Pasiruošti ir atstovauti Lietuvai pasaulyje nėra lengva. Tai kainuoja daug nervų.

Metai prabėgo gana greitai. Iki šiol jaučiu atsakomybę pateisinti tą titulą, kurį man suteikė garbinga komisija. Mano gyvenimas pasikeitė: nusprendžiau užsiimti socialine veikla, troškau visiems įrodyti, kad „Mis Lietuva“ nėra vien tik graži mergina, stengiausi dalyvauti renginiuose, pati juos inicijuoti, pradėjau domėtis kūdikių namų gyvenimu ir tai mane pastūmėjo pakrikštyti ten gyvenantį berniuką. Dabar jaučiu atsakomybę už tą žmogutį, kuris be manęs daugiau nieko neturi.


- Dauguma sakė, kad esi per jauna atstovauti Lietuvai.


- Amžiaus ktiterijų atitikau, o „Mis Pasaulis“ konkurse dalyvavo dar bent dešimt septyniolikmečių. Žmogaus amžius ne visuomet atspindi jo gebėjimus bei mąstymą.


- Šiemet baigi mokyklą. Kokie tavo ateities planai?


- Nesu linkusi planuoti ateities. Kuriuo keliu man pasukti, galbūt nulems baigiamųjų egzaminų rezultatai. Jei liksiu Lietuvoje, studijuosiu žurnalistiką. Jei išvyksiu į užsienį, tuomet tęsiu modelio karjerą.


- Turbūt ne kartą Tavęs klausė, kodėl vis dar neturi širdies draugo?


- Manęs dažnai to klausia. Tiesiog šalia manęs kol kas nėra to žmogaus, kuriam galėčiau ir norėčiau skirti savo dėmesį. Šiuo metu esu labai užimta: ruošiuosi egzaminams, dalyvauju socialinėje veikloje. Į santykius žiūriu rimtai, todėl dabar negalėčiau viso savo dėmesio skirti mylimam žmogui. Daug mano draugų yra vaikinai, dėmesio man netrūksta, į pasimatymus, kaip ir kiekviena mergina, vaikštau, tačiau to vienintelio dar nesutikau.


- Prieš konkursą „Mis Pasaulis“ neslėpei, kad atidžiai rūpiniesi savo kūno svoriu. Galbūt kažką gali patarti ir bendraamžėms, kurios kovoja su papildomais kilogramais?


- Dietos laikytis man dar neteko, nes turiu pakankamai greitą medžiagų apykaitą. Aišku, neleidžiu sau valgyti visko, ko noriu. Kitoms merginoms patarčiau pirmiausia mylėti save.


- Jei galėtumei išrinkti naują grožio karalienę iš tų merginų, kurias pažįsta visa Lietuva, koks būtų Tavo pasirinkimas?


- Pirmoji mergina, apie kurią pagalvojau, - Aistė Jasaitytė. Ji kitus sužavėtų ne tik savo išvaizda, bet ir vidumi. Aistei mielai sutikčiau perduoti savo karūną.


Garsiausios Lietuvos grožio karalienės


Pirmojo Lietuvoje grožio konkurso „Gražioji vilnietė 88“ nugalėtoja Ingrida Mikelionytė. Po poros metų gražuolė ištekėjo už krepšininko Arvydo Sabonio. Pora augina keturis vaikus: sūnus Domantą, Tautvydą ir Žygimantą, dukrą Aušrinę.


Titulo „Mis Lietuva 1995“ laimėtoja - Gabrielė Bartkutė (33). Jauna moteris žiūrovams puikiai pažįstama kaip aktorė ir televizijos laidų vedėja. Praėjusiais metais Gabrielė Turkijoje dirbo gide, o grįžusi į Lietuvą, užėmė įvaizdžio kūrimo grupės vykdančiosios direktorės postą.


„Mis Lietuva 1996“ nugalėtoja - Sandra Chlevickaitė (28). Diplomuota verslo vadybininkė su gyvenimo draugu dainininku Andrium Glušakovu prieš metus susilaukė sūnaus. Prieš septynerius Sandra susilaukė sūnaus Augusto nuo krepšininko Šarūno Marčiulionio.


Titulas „Mis Lietuva 2002“ atiteko Vaidai Grikšaitei (25). Modeliu dirbusi mergina pernai ištekėjo už futbolininko Deivido Česnauskio. Pora, auginanti pirmagimį Deividą, gyvena Edinburge.


„Mis Lietuva 2007“ - Jurgita Jurkutė (24). Ne vienerius metus gražuolė dirba laisvai samdomu fotomodeliu. Po vaidybos televizijos seriale „Moterys meluoja geriau“ Jurgita apsisprendė studijuoti aktorinį meną. Grožio karalienė draugauja su verslininku Ryčiu Širvaičiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius