-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Giedrius Leškevičius: į repeticijas veja žmona

„Tu esi teigiamas iki koktumo", - po vieno iš straipsnio spaudoje laidos „Abipus sienos" vedėjui Giedriui Leškevičiui atvirai tėškė vienas iš jo bičiulių.
Foto naujienai: Giedrius Leškevičius: į repeticijas veja žmona
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Giedrius Leškevičius.

Gimimo data, vieta: 1981 07 04, Pivašiūnai, Alytaus raj. 27 m.

Šeima, kurioje gimė: Juozas ir Sigita Leškevičiai dirba Pivašiūnų vidurinėje mokykloje mokytojais.

Šeiminė padėtis: vedęs; žmona Gina (28) (pagal išsilavinimą - socialinė pedagogė) dirba mokymo ir konsultacijų įmonėje.

Pasiekimai: su pagyrimu baigė Pivašiūnų vidurinę mokyklą, dalyvavo įvairiose rajoninėse ir šalies olimpiadose, „Dainų dainelės" konkursuose; nuo ketverių metų groja liaudiškos muzikos kapeloje „Pivašiūnai"; mokydamasis vidurinėje mokykloje, pirmininkavo Lietuvos moksleivių asociacijos Alytaus apskrities skyriui; Vilniaus universitete įgijo žurnalistikos magistro laipsnį; dar mokydamasis pradėjo dirbti žurnalistu įvairiose televizijos laidose, o 2004 m. tapo laidos „Abipus sienos" vedėju; Lietuvos ir Baltijos šalių karaokės konkursų nugalėtojas.


„Tu esi teigiamas iki koktumo", - po vieno iš straipsnio spaudoje laidos  „Abipus sienos" vedėjui Giedriui  Leškevičiui atvirai tėškė vienas iš jo bičiulių. Nenustebsime, jei šis geraširdis dzūkas perauklės ir skandalingąją Mią, su kuria dainuoja „Žvaigždžių duetuose". O gal nutiks atvirkščiai?


Atsisakyti neišdrįso


Kol kas apie Giedrių, vedantį vieną iš „kriminalinių" laidų, laisvalaikiu skraidantį oro balionu, važinėjantį kartingais, neretai stojantį prie didžėjaus pulto ir dainuojantį, „kompromatų" nė su žiburiu nerasi. Jis neįsipainioja į kvailas situacijas, nekuria skandalų nei apie save, nei apie aplinkinius, į vakarėlius vaikšto lydimas mylimos žmonos Ginos. Tačiau ne veltui sakoma - su kuo sutapsi, toks ir pats patapsi. Juolab kad Giedrius norėtų likti  didžiojoje scenoje, kur be skandalų sunku apsieiti. Terpė jiems kilti itin palanki. Juk jo partnerė - Vilija Pilibaitytė-Mia, kurios vardą nuolat mini žiniasklaida.

Nepaisant to, kad turi nemažą dainavimo patirtį, Giedrius greičiausiai nedainuotų „Žvaigždžių duetuose", jei laida, kurią veda,  iš TV3 nebūtų „perbėgusi" į LNK. Vis dėlto jis pats tiki, kad kvietimą užsitarnavo po pasirodymo kviestinei publikai, kur kartu su kitomis garsenybėmis atliko Franko Sinatros kūrinius. „Po šio projekto LNK administracija „įspėjo" - dalyvausi „Žvaigždžių duetuose", - prisimena Giedrius ir prisipažįsta, kad pasiūlymui tiesiog negalėjo atsispirti.


Skandalus galima sukurti


Daugybę vakarų karaokės klubuose praleidęs ir daug kūrinių beveik atmintinai mokantis Giedrius save vadina roko ir poproko gerbėju - jo lentynose galima rasti „U2", „Queen", „Dire Straits", „Led Zeppelin", Bon Jovi, Robbie Williamso ir kitų atlikėjų įrašų. Ar dėl kūrinių, kuriuos siūlo atlikti laidos prodiuseriai, laidų vedėjui nekyla noras ginčytis? „Nesutikčiau dainuoti tik tokio kūrinio, kurio tekste vieni keiksmažodžiai. Priežastis labai elementari - per pypsiukus žmonės negalėtų įvertinti mano sugebėjimų", - šypsosi Giedrius.

Prodiuseriai leido išsirinkti ir duetų partnerius. „Miai parodė sąrašą ir ji išsirinko mane, nes esame pažįstami 6-7 metus, nuo karaokės vakarų laikų. Neprieštaravau ir aš, nes žinau kad Mios balsas - tikra Dievo dovana, ji dainuoja puikiai", - komplimentus profesionaliajai dueto pusei ir pagrindinei patarėjai žarsto žurnalistas, kartais apsilankantis ir pas žinomą vokalo dėstytoją Ireną Novikienę. „Na ir kas, kad esame seni pažįstami, na ir kas, kad ji gerai dainuoja. Juk Mia - skandalistė! Ar tai tavęs negąsdino?" - priremiu prie sienos Giedrių. Jis tikina, kad skandalingas partnerės įvaizdis jo neatbaidė: „Skandalai neatsiranda iš niekur. Juos sugalvoja žiniasklaida, muzikos, laidų prodiuseriai. Aš puikiai žinau, ko iš jos galima tikėtis. Man Mia yra prognozuojama, todėl dirbti kartu nė trupučio nesunku", - paaiškina dainuojantis laidų vedėjas.


Po dviejų savaičių - piršlybos


Anksčiau Giedriaus ir Mios draugystė buvo gana paviršutiniška - susitikę renginiuose ar gatvėje jie tiesiog persimesdavo vienu kitu mandagiu žodžiu. Dabar jie kasdien po kelias valandas praleidžia kartu repetuodami. Ar žmona Gina dar nekelia pavydo scenų? „Didžiuojuosi savo žmona, kuri supranta, palaiko ir netgi skatina repetuoti. Nors ne paslaptis, kad  dabar Mią matau beveik dažniau nei žmoną", - šypsodamasis pasakoja karaokės čempionas.

Giedrius neabejoja, kad daug dalykų į jo gyvenimą atėjo neatsitiktinai. Vien ko verta jo pažintis su būsima žmona istorija! Dar būdamas studentas vieną vakarą Giedrius gavo kvietimą ateiti į  bičiulio gimtadienio vakarėlį. Laukdamas troleibuso, jis suabejojo ir paskambino draugams. „Lyg nujausdamas pasakiau: „Esu gyvenimo kryžkelėje - važiuoti pas jus ar namo." Žinoma, jie paragino atvažiuoti ir tą vakarą susipažinau su Gina. Po dviejų savaičių aš pasipiršau, dar po dviejų ji pasakė „taip", o po metų susituokėme", - romantiškus filmus primenančią istoriją papasakoja Giedrius.


Vaikų laukia, bet neplanuoja


Kaip Giedriui pavyksta viską suspėti? „Kartais taip išsikraunu, kad grįžęs namo užmiegu vos įsijungęs žinias. O ką jau kalbėti apie ėjimą į teatrą", - neslepia jis. Giedrius tik nusišypso išgirdęs kai kurių laidų vedėjų pasakymus, kad darbas televizijoje atima visą jų laiką. „Galiu be jokių užuolankų pasakyti, kad laidos pristatymo teksto įskaitymas užtrunka 2-3 valandas. Čia jau įskaičiavau ir drabužių parinkimą, ir grimą", - atskleidžia jis. Žurnalistas kur kas daugiau laiko praleidžia kurdamas reportažus. Pastarasis darbas jam ir mielesnis, ir įdomesnis. Vyras neslepia, kad su kai kuriais laidų herojais iki šiol palaiko šiltus santykius - skausmingos temos žmonės dažnai suartina. 

Ar jis su žmona Gina dar neplanuoja šeimos pagausėjimo? „Man visi geri dalykai nutinka neplanuotai. Ne tik su žmona, bet ir su oro balionais taip nutiko. Kvietė, kvietė, nėjau, o kai pagaliau pabandžiau - užsikabinau. Tikiu, kad ir vaikai ateis į pasaulį tada, kai bus laikas, kai mes abu būsime pasiruošę", - šypsosi jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius