Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Girtą“ Merūną tramdė J. Paulauskienė

„Žvaigždžių duetuose“ ryškėja lyderiai. Dar šį šeštadienį pasirodys visas startinis projekto duetų dešimtukas, bet artėjantis pasirodymas vienai iš porų bus paskutinis.
Foto naujienai: „Girtą“ Merūną tramdė J. Paulauskienė
LNK nuotr. / zmones24.lt
„Žvaigždžių duetuose“ ryškėja lyderiai. Dar šį šeštadienį pasirodys visas startinis projekto duetų dešimtukas, bet artėjantis pasirodymas vienai iš porų bus paskutinis. Susumavus dviejų šeštadienių rezultatus, projektą turės palikti pirmoji pora.

Didžiausia grėsmė iškilo Augustės ir gydytojo Vyganto Kazlausko duetui. Dviejų ūsuotų meksikiečių pasirodymas nesužavėjo komisijos, pora iš jos gavo mažiausiai balų, jos neišgelbėjo ir žiūrovų balsai. Simpatiškasis gydytojas ir balsingoji Augustė yra paskutinėje „Žvaigždžių duetų“ turnyrinės lentelės vietoje.

Didžiausia sėkmė linksmąjį vakarą aplankė Jolantą Paulauskienę ir Merūną. Dažnutė, butelis „naminukės“, „girtą“ Merūną tramdanti Jolanta Paulauskienė a la Vasilisa patiko ir komisijai, ir žiūrovams. Komisija jiems skyrė maksimalų 40 balų įvertinimą, o žiūrovai – antrąją vietą. Susumavus rezultatus Merūno ir J. Paulauskienės pora – pirmojoje vietoje.

Kadangi linksmiausių dainų vakarą net penkioms poroms komisija skyrė maksimalius balus, viskas buvo atiduota į žiūrovų rankas. Jie labiausiai įvertino verslininkės Dauros Zenkevičiūtės ir Vaido Baumilos pasirodymą. Žiūrovai Daurai ir Vaidui skyrė pirmąją vietą, ir, beje, jie žiūrovų balsų skaičiumi kone dvigubai aplenkė Merūną ir Jolantą Paulauskienę.

Susumavus rezultatus, antroje turnyrinės lentelės vietoje atsidūrė Dalius Mertinas ir Aušra Cicėnaitė, trečioje – Daura ir Vaidas, ketvirtoje – I. Kazlauskaitė ir E. Bavikinas, penktoje – Šorena ir Stano.
Šį šeštadienį „Žvaigždžių duetai“ bus skirti Šv. Valentino dienai. Žiūrovų laukia itin romantiškas vakaras bei skandalingas Ruslano ir Skaivos bučinys.

Turnyrinė lentelė:

01 J.PAULAUSKIENĖ ir MERŪNAS
02 D.MERTINAS ir A.CICĖNAITĖ
03 D.ZENKEVIČIŪTĖ ir VAIDAS
04 I.KAZLAUSKAITĖ ir E.BAVIKINAS
05 ŠORENA ir STANO
06 A.ORLAUSKAS ir FARA
07 G.LEŠKEVIČIUS ir MIA
08 MUNDIS ir R.ŠČIOGOLEVAITĖ
09 SKAIVA ir RUSLANAS
10 V.KAZLAUSKAS ir AUGUSTĖ

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius