-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gwyneth Paltrow: stilingoji prarado skonį?

Nuostabios išvaizdos aktorė Gwyneth Paltrow jau ne kartą viešumoje pasirodo apsirengusi it pajuokos objektas.
Foto naujienai: Gwyneth Paltrow: stilingoji prarado skonį?
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Gwyneth Paltrow
Vardas, pavardė: Gwyneth Kate Paltrow.
Gimimo data, vieta: 1972 09 27, Los Andželas, Kalifornija, JAV.
Šeima, kurioje gimė: gimė aktorės Blit Dener ir filmų režisieriaus, prodiuserio, rašytojo Bruce’o Paltrow šeimoje.
Meilės nuotykiai: Bradas Pittas, Viggo Mortensenas, Benas Affleckas, Leonardo DiCaprio, Josephas Fiennesas, Scottas Speddmanas ir t. t.
Šeiminė padėtis: ištekėjusi už „Coldplay“ vokalisto Chriso Martino, turi dukrą Apple (4,5) ir sūnų Mosesą (2,5).
Pasiekimai: „Oskarą“ ir „Auksinį gaublį“ pelniusi aktorė.

Nuostabios išvaizdos aktorė Gwyneth Paltrow jau ne kartą viešumoje pasirodo apsirengusi it pajuokos objektas. Be abejonės, ji perka tik garsių dizainerių drabužius, tačiau nejaugi stilingoji aktorė, dar neseniai mados kritikų vadinta elegantiškiausia pasaulio moterimi, prarado skonį? Ji sensta?

Atrodė apgailėtinai

Šie gandai skambėtų neįtikinamai, jei ne vieno prabangaus viešbučio atidarymo vakarėlis, kuriame Gwyneth pasirodė vilkėdama per siaurą beformę trumpą suknelę. „Oskaro“ laimėtoja avėjo prie suknelės nederančius 17 centimetrų pakulne batus. Aktorės suknelė iš naujausios Stellos McCartney kolekcijos akivaizdžiai pasiūta bekrūtei manekenei, o ne iškilias formas turinčiai moteriai. Susigarankščiavimas ties juosmeniu netiko išpuoselėtai Paltrow figūrai, o apdaro ilgis ir nevykusi avalynė subjaurojo gražias aktorės kojas. Mados kritikai nebeliaupsina iki šiol elegantiškai atrodžiusios aktorės, mat 36-erių Gwyneth pastaruoju metu mieliau rengiasi ne jos amžiui tinkančiais, o jaunoms merginoms skirtais drabužiais. Šios kino žvaigždės susimovimo pradžios „debiutas“ įvyko per kino juostos „Geležinis žmogus“ (2008) premjerą: Paryžiuje Gwyneth, kad išlaikytų pusiausvyrą, lipdama restorano laiptais, įsikibo asmens sargybiniui į parankę, nes su 17,8 centimetro prabangiais aukštakulniais aktorei sunkiai sekėsi eiti. Be to, mados žinovai sukritikavo trumpas Paltrow sukneles, kurios, pasak jų, netinka dviejų vaikų motinai.

Gwyneth, Madonna ir sportas

„Oskaru“ apdovanota aktorė nuo mažens sukasi pramogų pasaulyje – juk ji užaugo garsios aktorės Blit Dener ir įtakingo prodiuserio Bruce’o Paltrow šeimoje. Kai gražuolė slapčia ištekėjo už grupės „Coldplay“ vokalisto Chriso Martino (31) ir susilaukė su juo vaikų, visą savo laiką Gwyneth skyrė šeimai. Iš didžiųjų ekranų dingusi 1,76 centimetro ūgio moteris teigė, kad ji labai gerai jaučiasi su treningu ir po gimdymo likusiais papildomais kilogramais. Tačiau vėliau paaiškėjo, jog aktorė po gimdymo sirgo depresija.
Atsiradus progai vėl sublizgėti kine, Paltrow mielai sutiko vėl vaidinti, bet... ką daryti Holivudo garsenybei su 16 nereikalingų kilogramų? Čia pagalbos ranką aktorei ištiesė gera Gwyneth draugė Madonna (50). Dainininkė mielai bičiulei „paskolino“ savo trenerę. Beje, jau keliolika metų trunkanti šių garsių moterų draugystė dažnai pakliūva į žiniasklaidos atstovų akiratį. Kalbama, kad Gwyneth tiesiog apsėsta Madonnos. Moterys draugės neišskiriamos vakarėliuose, o jei Paltrow tenka rinktis, ar stebėti sutuoktinio Chriso koncertą, ar geriau laiką leisti su Madonnos bičiuliais, kino žvaigždė it vėjas lekia pas popkaralienę. „Madonna yra mano karma. Aš negaliu be jos!“ – kalbėjo Gwen, kuri labai stengėsi išsaugoti dabar jau subyrėjusią dainininkės ir Guy Ritchie (40) santuoką.

O kaip santuoka?


O Gwyneth santuoka? Juk greta atgimusios ilgakojės beveik nematyti jos gyvenimo palydovo Chriso Martino! Tačiau gandus suskubo paneigti aktorės mama, pasak kurios, dukra su vyru yra labai laimingi, o santarvėje gyvenantys žmonės nenori viešai demonstruoti savo santykių. Keista... Ponios Blit Dener žodžiai kelia abejonių, nes tiek Gwyneth, tiek Chrisas vis dažniau linksminasi atskirai. Ar tik nebraška jų santuoka?

Rūkanti sveikuolė


Nors Gwyneth yra vegetarė ir propaguoja makrobiotinę dietą, tačiau be cigarečių ji neįsivaduoja nė dienos. Santuoka su dainininku moteriai išėjo į naudą, pavyzdžiui, iki tol nemokėjusi nė kiaušinio išvirti kino žvaigždė net baigė kulinarijos kursus, o apie Paltrow gaminamą maistą jau sklando legendos. Po tėvo mirties Gwyneth nusprendė gydytis tik netradicinės Rytų medicinos būdais. Depresiją ji išsigydė įvairiausiomis žolelėmis, akupunktūra bei jogos pratimais. Neseniai aktorė sukūrė savo tinklalapį, kuriame skatina moteris rūpintis savo vidine ramybe.
Hmm... Įdomu, kaip ekstravagantiški drabužiai ir noras pramogauti susijęs su Gwyneth vidine ramybe? Vienas leidinys rašė: „Juk Paltrow sensta. Šią tiesą tik patvirtina jos desperatiškas mėginimas atrodyti labai jauna.“

Bradas Pittas (45)

Beveik prieš devynerius metus Bradas Pittas Tibete romantiškai pasipiršo Gwyneth. Nors pora draugavo trejus metus, tačiau aktorė, žavųjį vyrą pamilusi filmuojant veiksmo juostą „Septyni“, nesutiko už Brado tekėti net ir pasipiršus jam antrą kartą. Šiuos aktorius aptarinėjo visas Holivudas. Kiekviename interviu Bradas ir Gwyneth atvirai kalbėjo apie ketinimus turėti vaikų, namus ir keletą šunų. Iki šiol neaišku, kodėl įsimylėjėlių keliai išsiskyrė. Vieni mano, kad aktoriai nesusituokė dėl Gwyneth tėvų nepritarimo santuokai, kiti – Pittas sužadėtinę paliko dėl kitos moters. Pasak kino kritikų, grožio ir talento šiai aktorei pakako, tačiau tik Brado dėka apie Gwyneth Paltrow sužinojo visas pasaulis. Kai po kelerių metų buvę mylimieji vėl susitiko filmavimo aikštelėje, labiausiai širdo Angelina Jolie (33). Suprantama, kodėl pyko Jolie, juk ji puikiai žino, kaip nuviliojami vyrai...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius