-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į sceną grįžta Violeta ir Vilius Tarasovai

Teatralizuotą, techninių efektų kupiną, šiltą ir jaukų renginį kartu su dukrele Elinga iš pirmosios santuokos ves Violeta ir Vilius Tarasovai.
Foto naujienai: Į sceną grįžta Violeta ir Vilius Tarasovai
Foto naujienai: Į sceną grįžta Violeta ir Vilius Tarasovai / zmones24.lt
Temos: 1 Vilius Tarasovas
Gegužės pirmąjį sekmadienį už dovanojamą šilumą, meilę ir gėrį skubame pasveikinti savo mylimas mamas. Nuostabios, mėlynomis žibuoklėmis kvepiančios pavasario šventės proga TV3 televizija organizuoja įspūdingą koncertą „Tau, mama“. Teatralizuotą, techninių efektų kupiną, šiltą ir jaukų renginį kartu su dukrele Elinga iš pirmosios santuokos ves Violeta ir Vilius Tarasovai, pirmą kartą scenoje pasirodysiantys po naujagimės Gabrielės gimimo. Vos prieš mėnesį gimusią mažylę sūpuojantys jaunieji tėveliai – Violeta ir Vilius - džiaugiasi, kad šios gražios senas tradicijas turinčios šventės proga scenoje pasirodys su visa šeima.
„Intensyviai ruošiamės šiam didžiuliam renginiui. Ir šventė, ir renginys iš tiesų labai pavasariškas ir šviesus. Džiaugiuosi galėdamas jame dalyvauti, tapti jo vedėju ir kartu su žmona bei Elinga sudainuoti keletą duetų“, – šypsosi Vilius.
Violeta šį kartą rūpinasi ne tik savo vyro Viliaus, bet ir vyresnėlės dukters Elingos darbu.
„Visa šeimyna labai atsakingai žiūri į šį renginį. Labai malonu, kad visi drauge būsim scenoje. Džiugu matyti, kad Elingai labai padeda mokykloje lankomas dramos būrelis – ji žymiai drąsiau jaučiasi užlipus ant scenos“, – džiaugiasi neseniai antros dukrelės sulaukusi V. Tarasovienė.
Elinga su Violeta ne tik kartu ves renginį, dainuos, bet ir jau filmavosi meniniuose koncertui skiruose intarpuose. Jų jautriuose ir pilnuose šiltų žodžių dialoguose atsispindės vaiko ir mamos ryšys. Dainininkė ir būsimo renginio vedėja prisipažino, kad skaitydama scenarijų ji braukė ne vieną ašarą, ypač ją sugraudino požiūris į mamos atlaidumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius