-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Stasiulevičiūtė. Ar ji tikrai Šapro?

Pramogų pasaulio užkulisiuose niekas jau net nesistebi, kad žavioji „Puikiojo šou“ vedėja Ieva ir aktorius Vytautas Šapranauskas – pora.
Foto naujienai: Ieva Stasiulevičiūtė. Ar ji tikrai Šapro?
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt
Vardas, pavardė: Ieva Stasiulevičiūtė.
Gimimo data, vieta: 1989 03 03, Kaunas.
Šeiminė padėtis: netekėjusi.
Karjera: Kauno kūno kultūros akademijos studentė, renginių organizatorė, laidos „Puikusis šou“ vedėja, laidos „Dzin“ aktorė.

Pramogų pasaulio užkulisiuose niekas jau net nesistebi, kad žavioji „Puikiojo šou“ vedėja Ieva ir aktorius Vytautas Šapranauskas – pora. Tačiau mergina tikina, kad juos sieja tik draugiški santykiai. Kaip yra iš tiesų, žino tik jie abu....

Savo ateitimi rūpinasi pati


Jau daugiau nei metai Ieva ne tik filmuojasi laidose „Dzin“ ir „Puikusis šou“, studijuoja, bet ir dirba vienoje renginių organizavimo firmoje. Šiuo metu jai visas jėgas sutelkusi į sesiją. Ieva džiaugiasi pirmuosius egzaminus išlaikiusi puikiai.
Mergina nenoriai pasakoja apie savo šeimą. Televizijos laidos vedėja tik prasitaria, kad tėvai jau jos seniai finansiškai nebeišlaiko. Baigusi vidurinę mokyklą, mergina suko galvą, kaip ir iš ko toliau gyvens, kuo užsiims, kad galėtų baigti mokslus Akademijoje, už ką pirks būtiniausius daiktus. Darbu televizijoje Ieva labai džiaugiasi ir jį labai vertina, tačiau puikiai supranta, kad tai nėra amžina. Todėl persikėlusi gyventi į Vilnių, mergina ėmė ieškoti papildomos veiklos. „Sukau galvą, kaip sumokėsiu už butą, sužinojau, kiek kainuoja maisto produktai. O televizija nėra amžinas dalykas... Visi puikiai žino, kad čia dirbdamas vieną dieną turi darbą, kitą – jau nebe. Laidų vedėjų likimas priklauso nuo reitingų ir prodiuserių... Natūralu, kad norėjosi kažkokių garantijų. Todėl kai vienas pažįstamas pasiūlė kartu organizuoti renginius, kiek pagalvojusi, sutikau. Labai džiaugiuosi dėl priimto sprendimo, nes man šis darbas patinka. Be to, labai patogu, kad neprivalau kiekvieną dieną sėdėti darbe, t. y. galiu susitvarkyti visus reikalus, jei reikia, filmuotis ar važiuoti į paskaitas“, – nauju darbu džiaugiasi Ieva.

Vilniuje jautėsi vieniša


Neakivaizdžiai Kaune studijuojanti Ieva nusprendė kraustytis į Vilnių. Į gimtąjį miestą dabar ji atvažiuoja tik aplankyti artimųjų arba į paskaitas, egzaminus. Iš pradžių sostinės šurmulys, renginiai ir atsivėrusios galimybės labai žavėjo merginą, tačiau jos laukė nelengvi išbandymai. „Puikiojo šou“ filmavimai vyksta tik kartą per dvi savaites, todėl laisvo laiko Ieva turėjo labai daug. Kadangi geriausi draugai liko Kaune, Vilniuje ji jautėsi labai vieniša. „Iš pradžių buvo labai sunku. Jaučiausi vieniša. Dažnai būdavo labai liūdna. Neturėjau su kuo pasikalbėti. Skaičiuodavau dienas iki grįžimo į Kauną. Esu gana uždara, sunkiai prisileidžiu svetimus žmonės. Turiu keletą senų gerų, kaip sakoma, laiko patikrintų bičiulių, ir man to pakanka. Manau, kad reikia turėti du draugus, nes trečias parduos“, – savo gyvenimo filosofiją dėsto Ieva. Dabar mergina apsiprato Vilniuje, o kai pradėjo dirbti renginių organizatore, laiko nuobodžiauti jai nebeliko.

Meilės reikaluose krizė?


Paklausus Ievos, kas naujo meilės reikaluose, mergina juokiasi: „Mano meilės reikaluose tikra krizė! Kol kas esu viena. Mano amžiaus vaikinai man neįdomūs. Jie – nerimti soliariumo gražuoliukai lakuotais bateliais. Ir dar neprisirpę! Man nereikia tokių! Jei vaikinas nori su manimi bendrauti, jis turi būti įdomus, turi žinoti, ką pasakyti. Man nereikia žmogaus, su kuriuo neturiu apie ką kalbėti“, – kritiškai apie bendraamžius kalba Ieva. Gal iš tiesų ją sužavėjo aktorius Vytautas Šapranauskas? Juk visą vasarą netilo kalbos, kad tarp jos ir aktoriaus užsimezgė romanas. Atrodo, kad Ieva, klausimui apie jos santykius su Vytautu Šapranausku, jau buvo pasiruošusi. Laidos „Puikusis šou“ vedėja su humoru ir šypsena žvelgia į pasklidusias kalbas. Mergina nesutriko išgirdusi, kad neseniai žurnalistai ją ir Vytautą Šapranauską kartu matė Druskininkuose. „Tikrai? Keista... Nes Vytauto tą savaitgalį net Lietuvoje nebuvo. Jis buvo Maldyvuose. Ar vienas? Deja, taip. Reikės jo paklausti, kodėl nepasiėmė manęs?“ – juokauja mergina. Paklausus, ar ji vis dar gyvena Vytauto Šapranausko namuose, Ieva tik šypteli. „Su buvusiais klasės draugais nuomojuosi butą. Aš puikiai žinojau, kad klausimų apie Vytautą neišvengsiu. Gal ir gerai? Bet nieko nauja nepasakysiu. Mes esame tik kolegos. Vytautas man tarsi mokytojas. Apie Šapranausko meilužes jau buvo rašyta bei rodyta tiek išgalvotų ir išpūstų skandalų, kad net nebeįdomu. Dar vasarą žurnalistai pliauškėjo apie „mūsų romaną“, bet kai nei aš, nei Vytautas į tai nekreipėme dėmesio, viskas labai greitai nurimo“, – surimtėjusi kalba Ieva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius