-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Isla Fisher: didelės ausys žavesiui netrukdo!

Raudonplaukė Isla gimė musulmonų krašte, vardas jai duotas Škotijos pakrantėje esančios salos garbei, o užaugo Australijos mieste Perto. Toks „mišinys“ negalėjo būti nepastebėtas.
Foto naujienai: Isla Fisher: didelės ausys žavesiui netrukdo!
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Gimimo data, vieta: 1976 02 03 Maskatas, Omanas, Pietvakarių Azija.

Šeima, kurioje gimė: tėvai - škotai; tėvas - JTO  bankininkas, mama - rašytoja; kai Islai buvo 9 mėnesiai, tėvai persikraustė gyventi į Australiją; po tėvų skyrybų Isla liko gyventi su motina; turi keturis brolius.

Šeiminė padėtis: susižadėjusi su Sacha Baronu Cohenu (37), turi dukrytę Oliviją (1,5).

Pasiekimai: vaidino televizijos seriale „Be namų negerai“ („Home and Away“) (1994-1997), filmuose „Skubis Dū“ („Scooby-Doo“) (2002), „Parduotuvių maniakės išpažintis“ („Confessions of a Schopaholic“) (2009).


Raudonplaukė Isla gimė musulmonų krašte, vardas jai duotas Škotijos pakrantėje esančios salos garbei, o užaugo Australijos mieste Perto. Toks „mišinys“ negalėjo būti nepastebėtas.


Nebijo apsimesti kvailele


Isla Fisher nuo devynerių metų filmavosi reklamos vaizdo klipuose, vėliau dalyvavo vaikų šou filmavimuose, o mokydamasi mergaičių koledže, ji dažnai atlikdavo pagrindinius vaidmenis koledže statomuose spektakliuose.

Būdama 17 metų, motinos paskatinta, Isla parašė du paaugliams skirtus romanus, kurie iš karto pateko į perkamiausių knygų sąrašus.

1994-1997 m. Fisher vaidino populiariame Australijos seriale „Be namų negerai“. Vėliau aktorė paliko populiarųjį serialą, nes nusprendė mokytis profesionalaus aktorystės meno. Būdama 23-ejų, Isla išvažiavo mokytis į Paryžių, tiksliau - į gerai žinomą klouno Jacques Lecoq (1921-1999) mokyklą.  Merginai puikiai sekėsi mokslai, nes, kaip Fisher teigia, prajuokinti žmones ji mokėdavo jau nuo vaikystės. Būdama maža mergaitė, Isla daug keliavo su tėvu. Ji bet kokia kaina stengėsi būti juokinga, mat tik taip ji manė galinti atkreipti tėvo dėmesį ir susirasti naujų draugų. „Aš buvau maža rausvaplaukė ir mane dažnai dėl to erzindavo, todėl tekdavo apsiginti. O geriausias gynybos ginklas - pokštai“, - prisimena aktorė. Isla niekada nebijojo kvailai atrodyti, niekuomet neslėpė net ir pačių drąsiausių svajonių, kaip tą daro dauguma žmonių. „Būtent dėl to aš, kvailelė, tikėdavausi rimtų vaidmenų, o paskui stebėdavausi, kodėl man jų niekas nesiūlo“, - teigia aktorė. Tai truko iki tol, kol jos gyvenimo vyras, vienas iš protingiausių Holivudo aktorių Sacha Baronas Cohenas, patarė Islai išbandyti save komedijų aktorės amplua. „Sacha visuomet iš manęs juokiasi sakydamas, kad esu be proto juokinga. Aš ir profesinėje srityje ėmiau apsimetinėti kvailute - tada prieš mane atsivėrė visos durys“, - juokiasi Isla. 


Isla  prisipažįsta, kad niekuomet nemokėjo planuoti. Gyvenimas šiai aktorei - tarsi atversta knyga. Fisher visada gyvena šia akimirka.  Darbas jai teikia didžiausią malonumą, jos nuotaika visuomet pakili. „Net tada, kai Paryžiuje gyvenau be cento kišenėje ir be darbo, jaučiausi puikiai. Manau, kad mano darbe svarbiausia ne  galutinis rezultatas, bet pats procesas - nuostabi kelionė siekiant tikslo“, - filosofuoja aktorė. Gal dėl humoro jausmo, puikios nuotaikos ir žaismingumo 33-ejų metų Isla šiuo metu yra viena iš perspektyviausių Holivudo aktorių?


Apie grožį ir kitas priklausomybes


Aktorė visą gyvenimą labai jaudinosi dėl išvaizdos. Pasirodo, vaikystėje brolis Islą nuolat erzindavo dėl jos didelių ausų. Nuo to laiko Fisher stengiasi šukuoti plaukus taip, kad po jais slėptųsi ausys. Jų aktorė labai gėdijosi.

2008 m. Isla pateko į žurnalo „People“ pačių gražiausių žmonių sąrašą. Moteris pasakoja, kad to žurnalo numeris nuo jos skaitymo buvo labai sutrintas, o svarbiausia - šį žurnalą Isla parodė broliui tam, kad jis pagaliau suprastų, jog jo sesuo graži milijonams žmonių, tik jam vienam ji nepatraukli! „Kai sužinojau, kad patekau į gražiausių žmonių sąrašą, pirmiausia paskambinau broliui ir pasakiau, kad mano ausys nėra jau tokios didelės, kad bjaurotų mano išvaizdą“, - teigė aktorė.

Fisher prisipažino, kad prieš kino juostos „Parduotuvių maniakės išpažintis“ filmavimą ji apgaudinėjo savo trenerį, kuris liepė aktorei laikytis itin griežtos dietos. „Mane vertė sportuoti tam, kad iki filmavimo pradžios būčiau liekna kaip nendrė, - pasakoja raudonplaukė. - Liepė laikytis tokios dietos, per kurią beveik nieko negalima valgyti! Tad trenerį man teko apgaudinėti. Įsigijau striukę su giliomis kišenėmis, kuriose patogu slėpti pyragaičius ir keksus. Kai tik treneris nusisukdavo, visuomet į burną įsikišdavau ką nors skanaus.“

Isla prisipažįsta turinti dar vieną priklausomybę - jai dievina krūtimi maitinti mažąją Oliviją. Humoro nestokojanti aktorė teigia, kad šį procesą nutrauks tik tada, kai dukrelė pradės studijuoti universitete.


„Gražuolis“ vyras


Islos dukters Olivijos tėtis - aktorius Sacha Baronas Cohenas. Šį aktorių lietuviai įsiminė kaip žurnalistą Boratą iš Kazachstano komedijoje „Boratas“. Nepaisant akivaizdaus ūgio skirtumo, Isla ir Sacha - puiki pora. Juk ūgis dar niekam nesutrukdė mylėti! Kartą jie lankėsi vienos žymios Holivudo poros surengtame vakarėlyje. Vakaro šeimininkė paėmė už rankos Islą ir nuvedė į kambarį, kuriame buvo paaugliai „Merginos, pasitikite Sachos Barono Coheno dukrą!“ - taip vakarėlio šeimininkė Islą pristatė paaugliams. Kaip visada aktorė tik pasijuokė ir pridūrė: „Juk atrodyti tokiai jaunai, kaip paauglei, tikrai nėra blogai!“

Nors pora kartu gyvena ne vienerius metus ir yra susižadėję, bet apie vestuves kol kas nekalba. Isla nuo klausimų apie vestuves išsisuka teigdama, kad ji ir Sacha dar nepripratę prie minties, jog yra susižadėję. „Man bloga vien nuo minties, kad reikėtų planuoti vestuves. Esu labai neorganizuota ir man nuolat viskam trūksta laiko“, - teigia filmo „Parduotuvių maniakė“ žvaigždė.


Isla apie Sachos Barono Coheno grožį


„Niekada neturėjau vaikino gražuoliuko ir nemėgau stereotipų. Vieniems tas pats žmogus gali atrodyti be proto gražus, o kitiems - nė trupučio nepatikti. Jei to nebūtų, turbūt visi mūsų vyrai patrauktų pas Claudią Schiffer.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius