-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Lopez ir Beyonce Knowles. Jos gundo ne tik „užpakaliukais“?

Ne paslaptis, kad 40-ąjį jubiliejų atšventusi „užpakaliuko", neva apdrausto 300 mln. JAV dolerių, savininkė Jennifer Lopez dėl negailestingai bėgančio laiko seksualiausios sėdimosios titulą turėtų perleisti truputį jaunesnei moteriai.
Foto naujienai: Jennifer Lopez ir Beyonce Knowles. Jos gundo ne tik „užpakaliukais“?
AOP nuotrauka / zmones24.lt

Ne paslaptis, kad 40-ąjį jubiliejų atšventusi „užpakaliuko", neva apdrausto 300 mln. JAV dolerių, savininkė Jennifer Lopez dėl negailestingai bėgančio laiko seksualiausios sėdimosios titulą turėtų perleisti kitai įspūdingų kūno formų ir truputį jaunesnei moteriai. Tarp vardijamų seksualiausio užpakaliuko savininkių vis dažniau minima talentinga dainininkė ir šokėja Beyonce Knowles (28). Šių temperamentingų ir išoriškai panašių moterų gyslomis teka skirtingas kraujas. Jennifer šaknys - Lotynų Amerikoje, o Beyonce yra tamsiaodė iš Karibų. Ar pastaroji taip sparčiai populiarėja tik dėl to, kad turi „užpakaliuką", vertą ne mažesnio dėmesio nei Jennifer?


Vaikystė


Beyonce (toliau - B.): Vaikystėje Beyonce buvo labai drovi ir užsisklendusi mergaitė. Vaikai mokykloje nė nenutuokė, kad jos motina - grožio salono savininkė. Beyonce stengėsi nepatraukti kitų dėmesio: ji bijojo išprovokuoti bendraamžių pavydą. Įprotis nuolat vaikščioti nudelbus žvilgsnį vos nesugadino mergaitės laikysenos. Tačiau nuo septynerių metų Beyonce pradėjo lankyti šokius. Choreografas įtikino mergaitę, kad ji turi unikalių gabumų. Būsima žvaigždė giedojo dar ir bažnyčios chore. Vaikystėje šokiai bei dainavimas buvo geriausias drovios mergaitės saviraiškos būdas.

Jennifer Lopez (toliau - J. L.): Būsima garsenybė vaikystėje buvo gana karinga mergiotė. Nenuostabu, nes Jennifer augo viename iš pavojingiausių Niujorko rajonų - Pietų Bronkse. Mokykloje nebuvo nė vieno berniuko, kuris sugebėdavo peštis geriau už mažylę Jenn. Ji visur stengėsi būti pirma ir visus konfliktus nė nesusimąstydama spręsdavo kumščiais. Lopez nekreipė dėmesio į gumbus ir mėlynes. Jennifer svarbiausia buvo įrodyti, kad ji - geriausia. Penkiolikmetė paauglė nusprendė, kad mokykla jai nereikalinga, ir įstojo į Manhatano baleto mokyklą, tuo pačiu ji studijavo vokalo subtilybes.


Populiarumas


B.: Merginai puikiai sekėsi kopti karjeros laiptais ne tik dėl gražios išvaizdos, bet ir dėl stiprios valios bei sugebėjimo dirbti. Nuo grupės „Girls Time" įkūrimo, kuri vėliau buvo pervardinta į „Destiny's Child", Beyonce ir kitos grupės narės savo noru atsisakydavo vaikiškų pasilinksminimų tam, kad visą laiką galėtų skirti repeticijoms. Beje, iš moteriškų grupių „Destiny's Child" albumai buvo patys perkamiausi per visą muzikos istoriją

J. L.: Ši puertorikietė išgarsėjo visame pasaulyje ne dėl ypatingų muzikinių ar choreografinių gabumų. Jennifer išpopuliarino gerai apgalvotas ir tobulai išreklamuotas jos kūnas, tiksliau - jos užpakalis. Vaizdo klipai su energingais klubų judesiais, filmai, fotosesijos - visuose juose ypatingas dėmesys buvo skiriamas būtent šiai Jennifer kūno daliai. Net 2,5 mln. JAV vyrų Lopez sėdmenis pripažino moters užpakalio etalonu. Kalbama, kad Jennifer nedelsė ir netrukus „užpakaliuką" apdraudė 300 mln. JAV dolerių suma. Beje, žinovai teigia, jog idealios Jennifer kūno proporcijos - puikus plastinės chirurgijos specialistų darbas. Medikai ypač pasistengė dėl apatinės moters kūno dalies.


Makiažas


B.: „Man labai svarbu, kaip aš atrodau. Turiu visą komandą stilistų, su kuriais dirbu nuo 15 metų. Kiekvienas brūkštelėjimas, kiekviena mano kostiumo detalė yra kruopščiai apgalvota. Esu perfekcionistė, todėl ypatingą dėmesį savo įvaizdžiui skyriau dar tuomet, kai nebuvau žvaigždė", - grožio paslapčių neslepia žavioji dainininkė

J. L.: Ši moteris išleidžia didžiules pinigų sumas stilistams ir kirpėjams. Prieš pasirodymą viešumoje, Jennifer veidas kruopščiai nugrimuojamas, tad sukuriamas toks įvaizdis, tarsi ji visiškai nenaudoja kosmetikos. Lopez veidas - puikių vizažistų sukurta iliuzija. Be makiažo Jennifer - tik simpatiška moteris, ir ne daugiau. Įsižiūrėkite, kaip tobulai išgauta akių migdolų forma, kaip pailgintos blakstienos, nupudruota nosytė ir tobulai paryškintos lūpos. Žurnalistai J. Lo makiažą vadina „lapės žvilgsniu", mat dainininkė dėl ypatingo akių žvilgsnio primena laukinę lapę. Pasirodo, vizažistai tokiam įspūdžiui sukurti naudoja tamsiai oranžinės spalvos tušą.


Dietos


B.: Dainininkė teigia nesilaikanti jokios dietos. Ne paslaptis, kad Beyonce daug laiko praleidžia treniruoklių salėje, reguliariai atlieka jogos ir Pilateso pratimus. Pasirodo, ši jauna moteris visuomet stengiasi pirkti vienu dydžiu mažesnius drabužius, į kuriuos ji įspraudžia savo putlias kūno formas. Vargu ar kas nors suabejotų pastaraisiais žodžiais, nes atlikėja dažnai pasirodo su drabužiais, kurie iš pirmo žvilgsnio Beyonce atrodo ankštoki.

J. L.: Šios moters išvaizda niekada neatitiko Holivudo grožio standartų. „Kai atsidūriau Holivude, visi iš karto pradėjo kritikuoti mano kūną. Tačiau aš niekuomet nesukau galvos dėl savo klubų apimties. Man atrodo, išraiškingi klubai - seksualu", - teigia Lopez. Dar jaunystėje dėl gražaus kūno Jennifer teko pamiršti sočius mamos gaminamus patiekalus ir priprasti prie „fitneso dietos". Nedidelio ūgio Jennifer (ūgis - 165 cm) idealiai atrodo tuomet, kai ji sveria 54 kilogramus. Tam, kad gražuolei pavyktų išsaugoti tokį svorį, su Lopez nuolat dirba patyrusi dietologų ir sporto trenerių komanda.


Idealai


B.: Per JAV prezidento inauguraciją Beyonce susipažino su Baracku Obama (48) ir jo žmona Michelle (45). „Barackas - ypatingas žmogus. Į pasaulį jis atėjo tam, kad darytų tai, ką dabar daro. Nors Michelle paklūsta vyras, tačiau ji - labai šiltas žmogus. Man patiko, kad kalbėdama Michelle žiūri tiesiai į akis. Ji mane įkvėpė ir užsimaniau būti į ją panaši", - teigia dainininkė.

J. L.: Lotynų Amerikos gražuolė prisipažino, kad jos idealas - aktorė Barbra Streisand (67). „Man patinka viskas, ką ji daro. Barbra talentinga visose srityse, kuriose išbandė savo jėgas, be to, ji yra stulbinama aktorė, dainininkė ir režisierė", - teigia Jennifer Lopez.


Meilė ir vyrai


B.: „Kai man buvo 18 metų, pro langą žiūrėdavau į bendraamžes, kurios į vakarėlius eidavo su vaikinais, ir galvodavau: „Kada pagaliau mano gyvenime atsiras koks nors vaikinas?" Nevaikščiodavau į pasimatymus, nes manęs niekas nekviesdavo. Aš daug dirbau ir mažai bendravau su bendraamžiais", - prisimena Beyonce. 2002 m. dainininkė susižadėjo su reperiu Jay-Z (39). 2004 m. jiedu atšventė vestuves ir ligi šiol laimingai gyvena. „Jay-Z buvo žinomas ir iki pažinties su manimi. Aš irgi buvau garsi, kai su juo susipažinau. Mes įpratome gerbti vienas kitą. Mes esame artimi draugai. Jis nuoširdžiai tiki tuo, ką daro, lygiai toks pat nuoširdus jis yra ir su manimi", - sako mylima ir mylinti moteris.

J. L.: Holivude J. Lo laikoma kuklia moterimi. Per visą savo sąmoningą gyvenimą Jennifer turėjo tik šešis vyrus: jos mokyklos laikų meilė, pirmasis vyras Ojani Noa (35), ilgas romanas su Seanu Combsu (39) (arba Puffu Daddy), antrasis vyras - šokėjas Crisas Juddas (40), sužadėtinis Benas Affleckas (37) ir dabartinis vyras, už kurio ji ištekėjo 2004-aisiais, Marcas Anthony (41). 2008 m. porai gimė dvynukai - mergaitė ir berniukas. Šiandien J. Lo sako, kad jos gyvenime harmonija įsiviešpatavo tik ištekėjus už Marco. Viename interviu Jennifer teigė, jog vyrus reikia mylėti, be to, ji negailestingai kritikavo feministes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius