-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justė Mozolytė mėgaujasi atostogomis

Buvusi „dangiečio“ Vaido mylimoji, o dabar populiarėjančios grupės „Šokoledas“ dainininkė Justė Mozolytė neliūdi, kad dalyvaudama atrankoje į šokių „Eurovoziją“ užėmė paskutiniąją – 4-ąją – vietą ir nepateko į kitą etapą.
Foto naujienai: Justė Mozolytė mėgaujasi atostogomis
Foto naujienai: Justė Mozolytė mėgaujasi atostogomis / zmones24.lt
Temos: 1 Atostogos
Buvusi „dangiečio“ Vaido mylimoji, o dabar populiarėjančios grupės „Šokoledas“ dainininkė Justė Mozolytė neliūdi, kad dalyvaudama atrankoje į šokių „Eurovoziją“ užėmė paskutiniąją – 4-ąją – vietą ir nepateko į kitą etapą. Mergina nenusimena ir dėl to, kad jai bei jos šokių partneriui Dainiui Mykolaičiui pritrūko vos kelių taškų, jog aplenktų 3-iojoje vietoje likusią Nataliją Zvonkę. Atlikėja sako, kad ji jaučiasi gerai ir jokio akmens užantyje nelaiko. „Svarbiausia, kad žiūrovai už mus balsavo, o komisija man nerūpi. Pasirodo, ir šokiuose būna „neformatas“, – ramiai kalba Justė. Iškart po konkurso dainininkė pradėjo mėgautis pirmomis laisvomis dienomis po metų pertraukos. Ji kartu su Donatu ir Dange Baumilomis bei dar keliais draugais leido atostogas ramiame Pervalkos kurorte. Justė juokiasi, jog jai nelengva buvo atsipalaiduoti, nes nejučiomis siekdavo telefono – jai vis atrodydavo, kad reikia kam nors paskambinti ar ką nors padaryti. Po savaitės poilsio Justė vėl kibo į darbą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius