-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justino Timberlake’o sėkmės formulė

Nuo ankstyvos vaikystės šou versle besisukantys žmonės dažnai suklumpa nuo staigiai užgriuvusios šlovės bei populiarumo. Justinas Timberlake’as – tikra išimtis.
Foto naujienai: Justino Timberlake’o sėkmės formulė
Justinas su mama / zmones24.lt
Temos: 1 „'N Sync“
Nuo ankstyvos vaikystės šou versle besisukantys žmonės dažnai suklumpa nuo staigiai užgriuvusios šlovės bei populiarumo. Justinas Timberlake’as – tikra išimtis.

Pirmūno gyslelė
Justinas Timberlake’as gimė rokenrolo karaliaus Elvio Presley gimtinėje – Tenesio valstijoje esančiame Memfio mieste. Čia dar dabar gyva Elvio legenda, todėl Justinas užaugo itin muzikalioje aplinkoje. Jo tėvas buvo baptistų bažnyčios chorvedys, taigi muzika Justinui buvo svarbi nuo mažens. Jo tėvai išsiskyrė, kai berniukui buvo vos 4-eri, tačiau iškart susituokė su kitais žmonėmis, todėl Justinas užaugo naujoje motinos šeimoje. Paklusnus berniukas mokėsi vienais dešimtukais. Motina, matydama tiesiog trykštančią nenusėdinčio vietoje berniuko energiją ir kūrybinį potencialą, ruošdavo sūnų televizijos šou „Žvaigždžių paieška“, kur šis atlikdavo kantri stiliaus dainas. 1993-iaisiais, kai J. Timberlake’ui buvo vos 12-ka, motina nuvedė jį į „Peliuko Mikio“ klubą. Čia berniukas susipažino su Britney Spears ir Christina Aguilera, kurioms šis šou taip pat tapo tramplinu į žvaigždžių olimpą. „Peliuko Mikio“ klubas truko dvejus metus, o jam pasibaigus Justinas jau turėjo muzikos verslo patirties, todėl padedamas motinos su kitu „Peliuko Mikio“ klubo nariu jis subūrė berniukų grupę „NSYNC“.

Auksinis berniukas
Iš pradžių su grupe „NSYNC“ Justinas šturmavo Europos auditoriją, o 1998-aisiais grupė išleido debiutinį albumą Jungtinės Amerikos Valstijose. Nors vyko konkurencija su tuo metu ne mažiau populiaria berniukų grupe „Backstreet Boys“, tačiau vaikinai buvo susivieniję teisme liudydami prieš juos apgavusį tą patį vadybininką. 2000-ųjų kovą grupė išleido antrąjį albumą, kuris susilaukė neįtikėtinos sėkmės – per savaitę buvo parduota 2,5 mln. albumo kopijų. Po poros metų išleidę trečiąjį albumą ir būdami pačioje karjeros aukštumoje vaikinai nutarė išsiskirti. Justino Timberlake’o suburta grupė sugebėjo įeiti į istoriją užimdama trečiąją vietą tarp geriausiai uždirbusių visų laikų „berniukų“ grupių. Iširus „NSYNC“, Justinas nieko nelaukdamas kibo į solinę karjerą, apie kurią seniai svajojo. Bendradarbiaudamas su rimtais muzikantais ir prodiuseriais tais pačiais metais jis išleido savo debiutinį albumą „Justified“, kuris susilaukė neįtikėtinos sėkmės ir tarptautinio pripažinimo, taip pat pelnė daugybę prestižinių apdovanojimų. Po 2006-aisiais pasirodžiusio antrojo solinio albumo „Future Sex / Love Sounds“ Justino apdovanojimų daugėjo, o šlovė didėjo.

Skandalingoji pusė
Populiarųjį atlikėją piktos apkalbos ir nemalonumai, regis, visada aplenkia, mat per tiek laiko jam nebuvo galima prikabinti nei menkiausio nusižengimo. Nei jis vairuoja išgėręs, nei vartoja narkotikus, nei moteris keičia kaip kojines... Ar Justinas iš tiesų jau toks tobulas? 2004-aisiais amerikietiškojo futbolo čempionato metu, per pertrauką, Justinas Timberlake’as linksmino publiką drauge su Janet Jackson (42). Baigiantis dainai, pagal režisūrą Justinas turėjo nuplėšti odinį apsiaustą nuo Janet pečių ir, atlikdamas šį veiksmą, jis apnuogino Janet krūtį. Tą futbolo čempionatą stebėjo daugiau nei 14 mln. žmonių, todėl šis įvykis tapo didžiuliu skandalu ir sukėlė nemenką Janet Jackson fanų pyktį. Nors Justinas viešai atsiprašė, „Grammy“ apdovanojimų organizatoriai nenorėjo leisti abiem atlikėjams dalyvauti muzikantų pagerbimo renginyje, tačiau sulaukus raštiško atsiprašymo J. Timberlake’ui pavyko šturmuoti „Grammy“. Dar vienas įvykis, kuris parodė labai arogantišką Justino pusę, – jo bendravimas su fanais. Pernai viešėdamas Švedijoje jis šaipėsi iš jį norėjusios nufotografuoti gerbėjos, o vėliau spjaudė ant fanų iš viešbučio balkono.

Mamytės sūnelis

Justino Timberlake’o ir Britney Spears (27) draugystė truko beveik dešimt metų. Dar būdami vaikai jiedu susipažino jau minėtame „Peliuko Mikio“ šou. Šių popkaralaičių pora atrodė ideali ir žmonės nuoširdžiai tikėjo, kad Britney ir Justinas vieną dieną žengs prie altoriaus, tačiau atsitiko atvirkščiai – 2002-aisiais pora išsiskyrė. Sklido gandai, kad išsiskirimo priežastis – Britney neištikimybė. Jau po metų tarp J. Timberlake’o ir aktorės Cameron Diaz (36) įsiplieskė netikėtas meilės romanas. Pora draugavo gana ilgai, daugelis manė, kad ši draugystė baigsis vestuvėmis, tačiau 2006-aisiais Justinas ir Cameron pasuko skirtingais keliais. Po metų dainininkas jau mėgavosi aktorės Jessicos Biel (26) draugija. Jų draugystė tęsiasi iki šiol, o Justinas jau ne kartą paparacų pagautas ieškantis sužadėtuvių žiedo prabangiose parduotuvėse. Gerbėjai laukia, kada Justinas apsispręs, tačiau pikti liežuviai plaka, jog prie šitų dalykų nagus gali būti prikišusi jo mama. Kaip prisipažino pati Justino mama, ji tikėjosi, kad jos marčia taps Britney, kurią pažinojo nuo vaikystės. Sklinda gandai, kad Cameron Justino mamytei ne itin patiko ir kad dėl to jiedu išsiskyrė. Įdomu, kas laukia Jessicos Biel – ar išdrįs J. Timberlake’as pasipriešinti motinos valiai?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius