-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Kerbedis ir Haroldas uždainavo duetu

LNK „Žvaigždžių duetuose“ debiutuos naujas muzikinis duetas – populiarusis dainininkas Kastytis Kerbedis ir atlikėjas Haroldas. Šiame projekte duetas dalyvaus svečių teisėmis.
Foto naujienai: K.Kerbedis ir Haroldas uždainavo duetu
Foto naujienai: K.Kerbedis ir Haroldas uždainavo duetu / zmones24.lt
LNK „Žvaigždžių duetuose“ debiutuos naujas muzikinis duetas – populiarusis dainininkas Kastytis Kerbedis ir atlikėjas Haroldas. Šiame projekte duetas dalyvaus svečių teisėmis. H.Šklėriaus ir K.Kerbedžio draugystė prasidėjo dar pernai, kai Haroldas paprašė leidimo perdainuoti žinomą K.Kerbedžio dainą „Po begalybės valandų“. „Tąkart susitikome Panevėžyje, kur gana ilgokai teko įkalbinėti garsųjį atlikėją, kad šis leistų man perdainuoti vieną savo gražiausių dainų. Bet Kastytis leido“, – pasakoja Haroldas.
Taip palengva išsiplėtojo dviejų skirtingų kartų atlikėjų bendradarbiavimas. Neseniai K.Kerbedis buvo pakviestas dalyvauti LNK projekte „Žvaigždžių duetai“. Populiarusis atlikėjas pakvietė Haroldą kartu sudainuoti bendrą dainą. Beje, „Žvaigždžių duetuose“ atlikėjai dainuos Haroldo dainą „Ką pasakytų meilė“.
Pats Haroldas neslepia, kad pasirodyti su Kastyčiu jam buvo ne tik garbė, tačiau ir didžiulė patirtis. „Eidamas su juo į sceną jaučiu atsakomybę“, – teigė atlikėjas.
Tuo tarpu populiarusis atlikėjas K.Kerbedis neslepia, kad į jį kreipiasi daugelis Lietuvos atlikėjų, norinčių bendradarbiauti. „Haroldas buvo tas atlikėjas, su kuriuo sutikau sudainuoti duetu“, – kalba Kastytis. Beje, abu atlikėjai neatmeta galimybės ir toliau bendradarbiauti. „Žiūrėsim, ar tai bus dar viena bendra daina, gal kas dar. Tačiau tikrai vasarą rengsime bendrus koncertus“, – teigė Kastytis Kerbedis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius