-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karinos partneriu naujoje gyvenimo būdo laidoje tapo Milanno!

Pagaliau paaiškėjo, kas taps naujos gyvenimo būdo laidos „Kai norisi geriau“ vedėjos Karinos Krysko partneriu.
Foto naujienai: Karinos partneriu naujoje gyvenimo būdo laidoje tapo Milanno!
TV3 nuotr. / zmones24.lt
Pagaliau paaiškėjo, kas taps naujos gyvenimo būdo laidos „Kai norisi geriau“ vedėjos Karinos Krysko partneriu. Juo projekto prodiuseriai, po ilgų svarstymų ir atrankų išrinko atlikėją Vaidotą Valiukevičių, geriau visiems pažįstamą Milanno slapyvardžiu.
28–erių dainininkas prisipažino nelabai nustebęs, kai jį pakvietė vesti televizijos laidą.

„Juk nepasiūlė tapti balerūnu, tada tikrai būčiau nustebęs, televizijos kameros man nesvetimos, anksčiau vesdavau įvairius renginius“, – šypteli Vaidotas, paklaustas apie pasiūlymą prisijungti prie ambicingos naujojo projekto komandos.
Milanno tikina, kad jam ypač patinka laidos žanras.

„Joje nebus nei skandalų, nei pigių žvaigždžių. Lietuviai jau seniai pavargę nuo dirbtinių intrigų, todėl manau, kad žmonės pasiilgo tikrų vertybių, istorijų apie įdomius žmones“, – sako naujos laidos „Kai norisi geriau“ būsimasis vedėjas.
Dainininkas šiuo metu kartu su žaviąja Karina besiruošiantis Eurovizijos dainų konkursui, scenos ir laidos partnerę pažįsta jau keletą metų, todėl mano, jog dirbti kartu televizijos eteryje jiems nebus sunku.

„Man labai gera dirbti su Karina, ji labai gabus ir paprastas žmogus, manau, mes būsime puikus duetas. Be to, man tikrai patinka komanda, kuri kurs šį projektą. Prodiuserį Edvardą Žičkų pažįstu jau seniai, prisimenu jo keliones ir istorijas ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Stebėjau jo darbą. Esu įsitikinęs, kad šios laidos komanda yra puiki ir todėl pati laida bus labai profesionali“, – tvirtina gyvenimo būdo laidos vedėjo kostiumą besimatuojantis dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius