-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karščiausios pupytės - sportininkams

Atletiški, vyriški ir daug uždirbantys sportininkai šalia savęs įpratę matyti daugybę gražių moterų ir merginų. Beje, ar pastebėjote, kad neretai seksualiausios ir gražiausios dailiosios lyties atstovės lemtingąjį „taip" drąsiai taria sporto dievams.
Foto naujienai: Karščiausios pupytės - sportininkams
Scanpix nuotrauka / zmones24.lt

Atletiški, vyriški ir daug uždirbantys sportininkai šalia savęs įpratę matyti daugybę gražių moterų ir merginų. Beje, ar pastebėjote, kad neretai seksualiausios ir gražiausios dailiosios lyties atstovės lemtingąjį „taip" drąsiai taria sporto dievams.


Arvydas Macijauskas: netrukus vestuvės?

Kalašnikovu pravardžiuojamas krepšininkas Arvydas Macijauskas (29), matyt, yra puikus paslapčių saugotojas, mat apie asmeninį gyvenimą jis nešneka jau daugelį metų. Laimei, gerbėjų smalsumą patenkina merginos, kurioms tenka laimė atsidurti sportininko draugijoje. Viena iš jų - iki gyvos galvos nuteisto kalėti „tulpinio" Algimanto Vertelkos dukra manekenė Gendra Mikalajūnaitė (24). Ji tvirtina itin artimai bendravusi su krepšininku, bet santykius su Arvydu nutraukusi tuomet, kai pajuto, kad sportininkas jai skiria per mažai dėmesio ir yra šykštus.

Jau ketverius metus šalia Arvydo - egzotiškos išvaizdos gražuolė. Iš pradžių daugelis spėliojo, iš kur kilusi ši mergina. Pasirodo, Viktorija Buder (23) - lietuvaitė, turinti korėjiečių kraujo. Merginai nesvetimas sporto pasaulis - ji buvusi meninės gimnastikos grupinių pratimų čempionė.

Mūsų žiniomis, Arvydas jau pasipiršo mylimajai, pora planuoja vestuves, nors abu šito nekomentuoja. „Galiu tik patvirtinti, kad esame kartu", - žurnalui „Privatu!" prasitaria Viktorija.


Deividas Česnauskis: vyrai myli gražuoles

Praėjusių metų vasarą Klaipėdoje žiedus sumainė futbolininkas Deividas Česnauskis (28) ir grožio konkurso „Mis Lietuva 2002" nugalėtoja Vaida Grikšaitė (25). Jau porą mėnesių laimingi  sutuoktiniai su sūneliu Deividu gyvena Kretoje, mat futbolo komandoje „Ergotelis" žaidžia D. Česnauskis.

„Kai susipažinome, Deividas net nežinojo, kad aš esu grožio karalienė. Kartą mano vyro, jo brolio ir draugo kompanijoje (jie visi sportininkai - aut. past.) buvo ištarta, jog vyrai myli gražuoles, tačiau visa tai buvo pasakyta juokais. Kai susipažįsti su žmogumi, juk neklausi, ką jis pasiekė", - sako Vaida.


Kšyštofas Lavrinovičius: suviliojo grožis ir gera širdis

Į Lietuvoje retai viešinčią sutuoktinių porą  Kšyštofą (29) ir Tatjaną (24) Lavrinovičius gatvėje susminga žvilgsniai: jis - įspūdingo ūgio krepšininkas, ji - grožio karalienė. Su 2004-ųjų metų gražiausia Rusijos mergina Tatjana Sidorčuk Kšyštofas susipažino Maskvoje ir iš pradžių nieko nežinojo apie Permėje gimusios tamsiaplaukės titulus. Tatjana netgi pateko į gražiausių pasaulio moterų dešimtuką, tačiau apie tai krepšininkui prisipažino po trijų draugystės dienų.

„Neslėpsiu - iš pradžių mane sužavėjo Tatjanos grožis. Vėliau pajutau, kad ji miela ir šilta, geros širdies mergina, sutapo mūsų požiūriai į gyvenimą. Ji nebuvo iš tų, kuri trankosi po naktinius klubus", - prisimena Kšyštofas.

Pora, svajojanti apie penkis vaikus, kol kas augina du sūnus - Danielių ir Dominyką.


Šarūnas Jasikevičius: jo kelyje - dvi grožio karalienės

Vienas garsiausių Lietuvos krepšininkų ir buvusi „Mis Pasaulis" bei Izraelio grožio karalienė Linor Abargil (28) - tai pati įspūdingiausia pora, o jų tuoktuvių šventė buvo vadinama tūkstantmečio vestuvėmis. Deja, sutuoktinių laimė netruko ilgai. Po skyrybų prabėgus metams, spaudos leidiniai pasipuošė skambiomis antraštėmis neva Šarūną Jasikevičių (33) suviliojo Goda Sabutytė. Pastaroji ne be priežasties vadinama viena iš gražiausių Lietuvos merginų. Prieš šešerius metus Goda laimėjo Kauno naktinio klubo „Los Patrankos" surengtą konkursą „Los Mergina", tais pačiais metais ji tapo ir tarptautinio grožio konkurso „Miss Tourism World" pirmąja vicemis.

Kalbama, kad šiuo metu krepšininko Šarūno Jasikevičiaus širdis neužimta. Gal sportininkas žvalgosi trečios grožio karalienės? O štai Goda savo širdį jau atidavė kitam krepšininkui - Rolandui Alijevui (24). Pora neseniai grįžo iš medaus mėnesio atostogų egzotiškoje Balio saloje.


Simas Jasaitis: žmona turi net tris grožio karūnas

Simas Jasaitis (27) - vienas iš tų krepšininkų, kuris ne vienerius metus peršamas vis su skirtinga mergina, nors... yra vedęs! Prieš kelerius metus laikraščiai mirgėjo žinutėmis, kad krepšininkas ypatingą dėmesį rodė dainininkei Atlantai (27) ir verslininkei Jūratei Bitinaitei (30). Pastaruoju metu Simas ne kartą pastebėtas gražuolės Oksanos Pikul (25) draugijoje, bet mergina tvirtina, kad ją ir krepšininką sieja tik draugiški santykiai. „Nėra ko slėpti... Simas - labai gražus vyras", - koketiškai šypsodamasi sako Oksana.

Turbūt mažai žmonių žino, kad Simo Jasaičio žmona - tituluota gražuolė. „Buvau išrinkta „Mis Alytus", gražiausia Lietuvos mergina ir Europos grožio karaliene, tačiau kai susipažinau su Simu, jis šito nežinojo. Nemanau, kad vyras mane įsimylėjo dėl to, jog turėjau ne vieną grožio karūną. Tai, kad sportininkai į širdies drauges renkasi tituluotas gražuoles, yra tik sutapimas", - įsitikinusi Vaida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius