Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kristina Navickaitė-Tina: sirenų vilionės

„Gal po daugelio metų mane vadins antrąja Mona Liza", - svajoja šokėja Kristina Navickaitė-Tina (31), neseniai tapusi dailininkų mūza.
Foto naujienai: Kristina Navickaitė-Tina: sirenų vilionės
Viktorijos Vaišvilaitės nuotrauka / zmones24.lt

„Gal po daugelio metų mane vadins antrąja Mona Liza", - svajoja šokėja Kristina Navickaitė-Tina (31), neseniai tapusi dailininkų mūza. Vienoje Klaipėdos šventėje ji su šokėja Julija Antiušina ir vizažiste Lijana Sabeckyte įkūnijo viliokes sirenas: merginos buvo įvyniotos į skraistes, papuoštos gėlių vainikais ir paprašytos užlipti ant fontano atbrailos Teatro aikštėje. Stovėdamos ant siauručio krašto, jos tris valandas pozavo penkiolikai dailę studijuojančių jaunuolių, o praeiviai su malonumu stebėjo viešą tapybos akciją. „Gaila, nė vienas dailininkas netapė mūsų veidų - be reikalo stengėmės dėl makiažo, - kikena šokėja. - Kažkuris gerokai pailgino kojas ir padidino krūtis, o jos ir taip nemažos... Bet trys darbai man labai patiko - norėčiau įsigyti."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius