Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Laura Remeikienė nukelia albumo pristatymą

Žemės nuošliauža Filipinuose
Laura nori ramiai paauginti dukrelę / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Lauros ir Virgio bendras albumas „Ką aš padariau?" jau išleistas, tačiau Laura nesutinka artimiausiu metu pristatyti šį albumą visuomenei. Joninių išvakarėse pagimdžiusi mergytę, moteris albumo pristatymą klube L‘amour nukelia rugpjūčio mėnesiui.
„Artimiausiu metu tikrai nebus mano ir Virgio bendro albumo pristatymo. Aš neseniai mergytės susilaukiau, tai leiskit man ramiai ją paauginti. O dabar ji dar tokia mažytė... Bet ji man pati mieliausia" - kalbas nusuko jaunoji mamytė, kuri gegužės mėnesį dėl neštumo nukėlė dainos „Kai gitaros stygas paliesiu".
Laura nesutiko albumo pristatymą surengti Liepos mėnesį, todėl leidybinė kompanija turėjo nusileisti ir atlikėjų koncertą - pristatymą Vilniuje suorganizuoti Rugpjūčio mėnesį. Moteris džiaugiasi, kad sugebėjo išsiderėti tolimesnę datą: „turėsiu laiko ir mergytę paauginti, ir koncertui pasiruošti" - džiaugėsi Laura.
Užsislėpusi hipė šiuo metu negali pasakyti, kada pradės koncertuoti su Virgiu, tačiau pažadėjo, kad ateityje visa tai bus. Laura tikisi, kad naująjį albumą pastebės gražios muzikos išsiilgę klausytojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius