Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liudas Mikalauskas – pavyzdingas sužadėtinis

„Esu labai konservatyvus vaikis", - kukliai šypteli operos solistas ir projekto „Šok su manimi" dalyvis Liudas Mikalauskas (24), patvirtindamas, kad jau susižadėjo su širdies drauge, politikos mokslų studente Sigita Vėželyte (22).
Foto naujienai: Liudas Mikalauskas – pavyzdingas sužadėtinis
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

„Esu labai konservatyvus vaikis", - kukliai šypteli operos solistas ir projekto „Šok su manimi" dalyvis Liudas Mikalauskas (24), patvirtindamas, kad jau susižadėjo su širdies drauge, politikos mokslų studente Sigita Vėželyte (22). Sužadėtuvės įvyko šią vasarą Pervalkoje - ten pat, kur jiedu prieš metus susipažino. „Sigita išbuvo šalia manęs net sunkiausiu metu - kai per mokslus, televiziją ir darbus beveik negrįždavau namo. Supratau: rūgštėle, matyt, myli, - prisimena Liudas. - Taigi atsiklaupiau ir užmoviau juvelyro Jono Stromilo sukurtą baltojo aukso žiedelį su briliantu. Ji, be abejo, apsiverkė. Patylėjome, pasiklausėme ošiančių meldų, o paskui puolėme kalbėti apie vestuves - tebekalbame iki šiol." Liudas yra pavyzdingas sužadėtinis: kai po šokių filmavimo visi dalyviai važiuoja tęsti linksmybių į naktinį klubą, jis skuba namo pas draugę. „Nemėgstu klubų - ten labai garsiai groja muzika, - gūžteli pečiais. - Nemėgstu ir pagundų: nutempti mane „į kairę" praktiškai neįmanoma..." Vestuvių pora neskubina: „Gal po poros metų - iki tol reikėtų tvirtai atsistoti ant kojų." Tiesa, daugeliui gali pasirodyti, kad talentingas vaikinas jau tvirtai stovi ant kojų: prieš sužadėtuves Kaune iš santaupų nusipirko dviejų kambarių butą ir įsirengė. „Dabar su Sigita gražiai ten gyvename, bet planuose jau regime dailią trobelę šalia Kauno. Gal suspėsime ją įsigyti iki vestuvių", - neslepia svajonių, kurios Liudui labai sklandžiai pildosi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius