-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK liko be Arūno Valinsko

"Ar neperdaug eteryje Valinsko?" Štai pikti liežuviai ir prikarksėjo. Legendinė frazė "Viso gero. Ate!" keliasi į kitą televizijos kanalą. Tiesa, kurį - neaišku.
Foto naujienai: LNK liko be Arūno Valinsko
Viso, gero. Ate! Vizitine A.Valinsko kortele tapusi frazė iš LNK studijos nebeskambės / zmones24.lt
"Ar ne perdaug eteryje Valinsko?" Štai pikti liežuviai ir prikarksėjo. Legendinė frazė "Viso gero. Ate!" keliasi į kitą televizijos kanalą. Tiesa, kurį - neaišku.
Nuo sausio 17 dienos UAB „Laisvas ir nepriklausomas kanalas" ir Arūnas Valinskas abiejų šalių sutarimu nusprendė nebepratęsti septynis televizijos sezonus trukusio bendradarbiavimo. Arūnas Valinskas LNK televizijoje vedė laidą „Šeši nuliai - milijonas", realybės šou „Kelias į žvaigždes" finalinius koncertus bei proginius renginius. Vietoj A. Valinsko laidos „Šeši nuliai - milijonas" bus transliuojama nauja publicistinė laida „Kaip gyveni?". LNK TV ir A. Valinskas priėmė sprendimą smulkiau nekomentuoti išsiskyrimo priežasčių.
Kokiame televizijos kanale matysime šou verslo ryklį irgi nežinoma. Greičiausiai nauja stotele taps TV3. A.Valinskas neseniai organizavo per šį kanalą transliuotą "Išsipildymo akciją 2007". Šaltiniai teigia, kad "Šešių nulių - milijono" laidos vedėjas TV3 koridoriuose ir kabinetuose buvo dažnas svečias, o ten dirbantiems ne kartą yra pasiguodęs, kad LNK televizijoje jam dirbti jam tampa vis sunkiau...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius