-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Matthew McConaughey’us (38): as būsiu tėtis

Aktoriaus tinklalapyje pranešama, kad Matthew McConaughey'us ir jo draugė Camila Alves laukiasi kūdikio.
Foto naujienai: Matthew McConaughey’us (38): as būsiu tėtis
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Aktoriaus tinklalapyje pranešama, kad Matthew McConaughey'us ir jo draugė Camila Alves laukiasi kūdikio. „Mes su Camila be galo norėjome kūdikio. Jaučiamės pakylėti ir sužavėti šiuo stebuklu, kuris tikra Dievo dovana. Daugybė jausmų užplūsta, kai galvojame apie kūdikio auginimą, tėviškus džiaugsmus ir rūpesčius. Palinkėkite mums visko, kas geriausia, melskitės už mus ir tegul Dievas laimina evoliuciją. Ačiū už palaikymą ir dėmesį mano veiklai. Atvertę naują savo gyvenimo puslapį, paprasčiausiai gyvensime toliau".
Aktorius mylimąją iš Brazilijos sutiko prieš metus. Susitikę, daugiau nebesiskyrė. Pernai didžiąją dalį laiko pora praleido vandenyne, vis plaukdami iš Australijos į Bahamus. Australijoje Matthew filmavosi „Kvailio aukse". Saulėtuose Bahamuose filmavosi komedijoje „Banglentininkas dabita".
Senas McConaughey'o draugas Markas Gustawesas (prodiusavęs filmą „Banglentininkas dabita") sako: „Aš galiu tik tikėtis, kad kada nors taip stipriai mylėsiu moterį, nešiojančią mano kūdikį, kaip Matthew ir Camila myli vienas kitą. Jų vaikas gaus tiek meilės, kad nežinos, ką su ja daryti".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius