-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miley Cyrus planuoja reklamuoti prezervatyvus?

JAV prezervatyvų kompanijos valdžia pasiūlė 15-metei Miley Cyrus 1 mln. JAV dolerių už tai, kad ji atstovautų jų firmai ir reklamuotų saugų seksą tarp paauglių.
Foto naujienai: Miley Cyrus planuoja reklamuoti prezervatyvus?
Scanpix nuotrauka / zmones24.lt
JAV prezervatyvų kompanijos valdžia pasiūlė 15-metei Miley Cyrus 1 mln. JAV dolerių už tai, kad ji atstovautų jų firmai ir reklamuotų saugų seksą tarp paauglių. Cyrus šiuo metu bando užkariauti vyresnę publiką ir atsikratyti savo mažos mergaitės įvaizdžio, kuris susiformavo dalyvaujant Disney kanalo „Hannah Montana“ šou laidose. Bet toks pasiūlymas šokiruotų dainininkės/aktorės gerbėjus, nes ji tvirtina, kad tebėra nekalta ir išdidžiai nešioja jos skaistybę simbolizuojantį žiedą.
„Neseniai pranešta, kad viena iš keturių paauglių merginų serga lytiniu keliu plintančiomis ligomis, be to, labai didelis pastojančių paauglių procentas. Todėl mes tikime, kad Miley, kuri pati yra paauglė, be to, žinoma paauglė, sugebėtų perduoti šią žinią savo amžiaus žmonėms ir visos Amerikos jaunimas turėtų rinktis saugų seksą,“ – sako prezervatyvų kompanijos „LifeStyles“ prezidentas. Tačiau Cyrus atstovas tvirtina, kad ji su tuo nesusijusi ir net nesvarstys kompanijos pasiūlymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius