-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė popscenos karalius Michaelis Jacksonas

Vakar, ketvirtadienį Los Andželo ligoninėje mirė Michaelis Jacksonas. Šiandien, penktadienį, jau sklando įvairūs gandai apie tai, kas nužudė popmuzikos karalių, likus porai savaičių iki jo sugrįžimo į sceną.
Foto naujienai: Mirė popscenos karalius Michaelis Jacksonas
Scanpix nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Linas Karalius

Vakar, ketvirtadienį Los Andželo ligoninėje mirė Michaelis Jacksonas. Šiandien, penktadienį, jau sklando įvairūs gandai apie tai, kas nužudė popmuzikos karalių, likus porai savaičių iki jo sugrįžimo į sceną. Daugiausiai albumų visame pasaulyje pardavusi popžvaigždė, pastaruoju metu gyvenusi atsiskyrėlišką gyvenimą, ketvirtadienį susmuko savo namuose. Dainininkas tuojau pat buvo nuvežtas į artimiausią ligoninę. Jis buvo be sąmonės ir nekvėpavo. Gydytojams nepavyko jo atgaivinti. Ketvirtadienį vėlai vakare žvaigždės kūnas sraigtasparniu nuskraidintas ekspertizei. Jacksonų šeimos atstovas spaudai  sakė, kad šeima buvo susirūpinusi Michaelio sveikata ir bandė juo rūpintis jau keletą mėnesių. „Michaelis pasirodė repeticijose keletą kartų, jis norėjo repetuoti labai rimtai, sakė atstovas spaudai Brianas Oxmanas apie dainininko ruošimąsi 50 koncertų turui, kuris turėjo prasidėti Londone liepos mėnesį. Aišku jam darė poveikį jo vartojami vaistai, susižalojimai, kuriuos jis patyrė koncertuodamas. Dainininkui buvo lūžę stuburas ir koja, kai jis krito nuo scenos."

Skrodimo rezultatai turėtų paaiškėti penktadienį. Bet galutinio toksikologinio tyrimo atsakymas bus tik po savaitės. Tada paaiškės, ar Jacksonas vartojo kokius nors vaistus, alkoholį ar narkotikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius