Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikos akademijos“ dalyvės Vaidos ašaros

„Ko jūs rėkiat? Gal pavydite, nes man vos 23-eji ir visas gyvenimas dar prieš akis?“, - žibalo į netikėtai gimusį konfliktą pylė politologijos studentė Vaida, kalbėdama apie jai pažertą J.Smorigino ir Mudžio kritiką.
Foto naujienai: „Muzikos akademijos“ dalyvės Vaidos ašaros
LNK nuotr. / zmones24.lt

„Ko jūs rėkiat? Gal pavydite, nes man vos 23-eji ir visas gyvenimas dar prieš akis?“, - žibalo į netikėtai gimusį konfliktą pylė politologijos studentė Vaida, kalbėdama apie jai pažertą J.Smorigino ir Mudžio kritiką.


Vos prieš kelias dienas pokalbių šou „Valanda su Rūta“ filmavimo metu, laidos vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės paklausta, ką galėtų padaryti vardan populiarumo, Vaida pašmaikštavo: „Galėčiau pabandyti pakeisti Ruslano Kirilkino orientaciją!". Tačiau tuo laidos vedėjos Rūtos provokacija nesibaigė. Merginos pasiteiravus, ar ji sutiktų išsirengti viešai, o Vaidai sutikus, laidoje, skirtoje greito išgarsėjimo reiškiniui užvirė tikra kova. Greta vedėjos atsistojusi Vaida pasimetė, o  studijoje viešėję svečiai ją tiesiog užpuolė!


„Bandai save parduoti kaip silkę turguje", - merginai kaip kirviu kirto kandusis Jurijus Smoriginas.


„Nusirengti dar nėra viskas. Antras žingsnis - permiegoti su prodiuseriu. O vėliau bus dar daugiau ir tai dar nėra viskas! Jeigu jau esi tokia „kieta", tai reikėjo ateiti ir nusirengti!", - nuo Jurijaus neatsiliko Mundis.


Tačiau pasak pačios Vaidos, tai buvo nė kiek nesurežisuota jos provokacija studijoje viešėjusiems „seniams", kurie nesugeba daugiau nieko, kaip tik laidyti neargumentuotą kritiką.


„Aš tiesiog pasimečiau! Nesitikėjau, kad paprasčiausias pokštas baigsis tokiu puolimu ant manęs. Sulaukusi tokios Jurijaus ir Mudžio reakcijos netekau žado! Kartu tai buvo ir labai gera pamoka. Nuo šiol pasisakydama viešai būsiu kur kas atsargesnė", - su ašaromis akyse atviravo Vaida.


„Muzikos akademijos" studentė taip pat tikino, kad viešai ji niekada nesutiktų apsinuoginti. „Išsirengimas siekiant populiarumo man tikrai nėra prioritetas", - griežtai nukirto Vaida.


Merginą gynė ir laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė. „Tai - pirmasis krikštas Vaidai, kurio, esu įsitikinusi, ji niekada nepamirš. Kai tave filmuoja 8 kameros, stebi daugiau nei 100 žmonių, o kritikos strėles laido tokios asmenybės kaip J.Smoriginas ir Mundis,  gali pamiršti bet savo vardą! Tai - viena sudėtingiausių situacijų scenoje, kokia tik gali nutikti, o Vaida būtent į tokią ir pateko. Ir tikrai nereikia jos smerkti, nes net profesionalai tokioje situacijoje pasimestų", - atviravo Rūta.


Televizijos vedėja tikino dedanti naujokei Vaidai riebų pliusą, mat ji, ganėtinai gerai pasirodė, ir greitai išsisuko iš situacijos. „Keista kad laidos eteryje dar nebuvo, o visi jau puolė ją pasmerkti", - stebėjosi Rūta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius