-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikos akademijos“ naujokas – dainininkas Onsa!

Savo albumą jau išleidęs ir žvaigždės duonos ragavęs dainininkas įsilies į LNK „Muzikos akademijos" dalyvių gretas. „Žinoma, esu pranašesnis už juos visus!", - sušunka atlikėjas Onsa (Tautrimas Rupulevičius), tačiau tuoj priduria, kad juokauja.
Foto naujienai: „Muzikos akademijos“ naujokas – dainininkas Onsa!
LNK nuotr. / zmones24.lt

Savo albumą jau išleidęs ir žvaigždės duonos ragavęs dainininkas įsilies į LNK „Muzikos akademijos" dalyvių gretas.


„Žinoma, esu pranašesnis už juos visus!", - sušunka atlikėjas Onsa (Tautrimas Rupulevičius), tačiau tuoj priduria, kad juokauja.


O juokauti nėra ko. 20-metis Onsa, priešingai nei kiti dalyviai, jau turi nemenkos patirties šou pasaulyje - pernai jis išleido pirmąjį savo albumą „Laikas keisti", įrašė dainą ir sukūrė vaizdo klipą su Vaidu Baumila, tris kartus dalyvavo „Eurovizijos" atrankose. Jo dainas groja radijo stotys ir koncertuose niūniuoja gerbėjos.


„Kodėl ėjau į „Muzikos akademiją"? Nes jau seniai kur nors dalyvavau...  Man norisi parodyti savo kūrybą, trokštu adrenalino, azarto ir didžiosios scenos. Būtent tai ir suteikia „Muzikos akademija", - sako žavus mėlynakis blondinas.


Paklaustas, ar jaudinasi prieš debiutą, kuomet tiesioginiame eteryje stos prieš šimtus tūkstančių televizijos žiūrovų, Onsa tik juokiasi. „Nė kiek nebaisu. Juk turiu patirties - esu dalyvavęs ne viename televizijos šou. Atvirkščiai, ne bijau, o laukiu šeštadienio", - sako dainininkas. Jis „Muzikos akademijoje" žada parodyti savo kūrybos - mat pats kuria svajingų, linksmų ir lyriškų savo dainų tekstus.


Ar ne per gerai jis jausis „Muzikos akademijoje" - juk jau turi gerbėjų ir patirties? „Ne. Šiame šou visi esame lygūs, visi verdame tame pačiame puode. Kiek mačiau, žmonės čia gerai dainuoja, drąsiai jaučiasi ir gerai atrodo. Kokie dar pranašumai gali būti?", - diplomatiškai išsisuka vaikinas.


Jis žiūrėjo ankstesnes „Muzikos akademijos" laidas ir turėjo savo favoritą - Olegą. Tačiau jis iškrito praėjusį šeštadienį. „Ir dar - labai gražios merginos. Gaila, visų jų vardų dar neįsiminiau. Bet tuojau bus proga paklausti...", - šypsosi Onsa.


Kretingos meno mokykloje klarnetu, fortepijonu ir mušamaisiais grojęs Tautrimas 2001-aisiais paėmė į rankas gitarą. Tada ir prasidėjo jo, kaip dainininko karjera. Vėliau vaikinas dalyvavo žurnalo „Panelė" talentų konkurse, jį laimėjo. Ambicingas jaunuolis tuo neapsiribojo - pats be niekieno pagalbos mėgino laimę siuntinėdamas savo dainas į radijo stotis. Netrukus sudomino leidybinę kompaniją, kuri juo patikėjo. Šiandien poproko atlikėjas didžiuojasi ne tik išleistu albumu, bet ir apdovanojimu už geriausią naujoko vaizdo klipą. Taip pat Onsa yra įrašęs hitą „Tonight viskas allright" su dainininku Vaidu Baumila, o metų pradžioje pristatė ir su Asta Pilypaite atliko savo kūrybos dainą „Labas".


„Labas" - šiek tiek neramiai jam sako „Muzikos akademijos" devynetukas. Visiems nuo šiol reikės dar labiau stengtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius