Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Zvonkė pardavinės savo nuotraukas

Grupės „Yva“ lyderė Natalija, sužinojusi, kad užsienio žvaigždės už duotą interviu iš žurnalistų prašo milžiniškų honorarų, nusprendė, kad tokią taisyklę reiktų taikyti ir Lietuvoje.
Foto naujienai: Natalija Zvonkė pardavinės savo nuotraukas
Foto naujienai: Natalija Zvonkė pardavinės savo nuotraukas / zmones24.lt
Grupės „Yva“ lyderė Natalija, sužinojusi, kad užsienio žvaigždės už duotą interviu iš žurnalistų prašo milžiniškų honorarų, nusprendė, kad tokią taisyklę reiktų taikyti ir Lietuvoje. „Aš suprantu, kad kol kas man niekas didelių pinigų už bendravimą su žiniasklaida nemokės, tačiau pamažu visus galima prie to pratinti. Už trumpas žinutes neimsiu jokio honoraro, tačiau už svarbių įvykių nuotraukas tikrai nepasikuklinsiu ir paprašysiu užmokesčio“, – kuo rimčiausiai nusiteikusi Natalija. Kadangi Natalija jau ištekėjusi, tai savo vestuvines fotografijas parduoti per vėlu, tačiau ji jau turi planų: „Kai lauksiuosi kūdikio, žurnalo viršeliui fotografuosiuosi tik už solidų honorarą. Nesitikiu kaip užsienyje už tai gauti kelių milijonų, teks nubraukti du nuliukus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius